In prezent, Adwisers este numarul doi in industria brokerajului romanesc, iar fondatorul companiei spune ca 2015 a fost un an bun pentru companie: “La nivel de cifre, 2015 a inseamnat munca mai multa pe bani mai putini, pentru ca s-au micsorat comisioanele, iar ca sa ajungi la aceeasi cifra de afacere, trebuie sa muncesti un pic mai mult”.

Suntem multumiti de ceea ce am facut in 2015, insa mai avem pana o sa aducem industria consultantei financiare la nivelul pe care ni l-am propus.

Pe langa micsorarea comisioanelor, compania a suferit alte costuri suplimentare survenite in urma strategiei de extindere: “Ne-am diversitficat paleta de parteneri, am extins-o deoarece vrem sa oferim clientilor foarte multe optiuni de unde sa poata alege”, explica Cretu.

Prin acest proces de consolidare, fondatorul Adwisers isi doreste sa contribuie la schimbarea industriei de brokeraj, care este, in opinia lui, destul de turbulenta si prost privita de catre toata lumea, mai ales de banci. “Toata lumea apeleaza la industria brokerajului atunci cand au buget, dar nimeni nu vrea sa contribuie la imbunatatirea ei. Un parteneriat e si la bine si la rau, trebuie sa crestem impreuna si sa investim unii in ceilalti”, a mai spus acesta.

Adwisers este o companie de consultanta fondata de Gabriel Cretu, fost director OTP Bank si Kiwi Finance, alaturi de alti bancheri din Citibank si Raiffeisen in 2013. Adwisers asigura servicii de consultanta de business precum si coaching financiar pentru IMM-uri si persoane fizice care doresc sa-si imbunatateasca situatia actuala, dar nu stiu cum sau de unde sa inceapa.