Garanti Bank modifica politica de creditare la imprumuturile imobiliare in euro si creste avansul minim la pragul de 40%, incepand cu luna aprilie. Totodata, banca diminueaza ponderea creditului in valoarea garantiei (LTV), de la 75% la 60%, pentru creditele imobiliare in euro si creditele de consum cu ipoteca in euro.

Conditiile de accesare aferente creditelor in lei raman neschimbate, atat in ceea ce priveste avansul minim, cat si ponderea creditului in valoarea garantiei. “Decizia de a majora avansul la creditele imobiliare in euro este de natura prudentiala si vine in urma unei analize a pietei si a estimarilor aferente”, a declarat Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Bank.

Garanti Bank Romania face parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare banca din Turcia din punct de vedere al capitalizarii bursiere. TGB este o banca universala, cu servicii de top in toate segmentele de business, si are peste 14 milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici si mijlocii, precum si retail, carora le ofera servicii financiare integrate.

Garanti Bank Romania ofera o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate. Prezenta in Romania din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta nationala prin sucursale si canale alternative, ajungand la o retea extinsa de peste 300 de bancomate inteligente pentru tranzactii cu sau fara card.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri