14 Aprilie 2016

Cornelia Coman preia functia de CEO a NN Spania dupa un mandat de 4 ani in Ungaria



Cornelia Coman, managerul roman de top care pana in prezent a condus NN Ungaria, iar anterior, in perioada 2008 - 2012, NN Asigurari de Viata Romania, a preluat astazi functia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania.

Cornelia Coman il inlocuieste pe Robin Buijs, care a ocupat pozitia de CEO al companiei in ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experienta de aproape doua decenii in industria asigurarilor de viata. In ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat pozitia de CEO al NN Ungaria, iar anterior, in perioada 2008 - 2012, a condus NN Asigurari de Viata Romania. Mandatul pentru Cornelia Coman la NN Spania urmeaza sa inceapa la 1 iulie 2016.

"Cornelia Coman a construit in Ungaria o organizatie cu rezultate financiare imbunatatite si un nivel mai ridicat de satisfactie si retentie a clientilor care au dus la o pozitie mai puternica pe piata pentru compania noastra. Suntem increzatori ca va continua sa conduca si NN Spania cu succes", a declarat Robin Spencer, CEO International Insurance.

La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat si implementat alaturi de echipa strategia pe termen lung, predand conducerea lui Imre Sztano incepand cu 1 martie 2016.

"Am primit cu mult entuziasm si incredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, cand voi prelua pozitia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania si ma voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea sa dezvolt in continuare operatiunile NN intr-o piata dinamica si matura a asigurarilor de viata cum este Spania", a declarat Cornelia Coman, CEO NN Spania.

Cornelia Coman si-a inceput cariera in cadrul NN Asigurari de Viata Romania in anul 1998, in pozitia de actuar, si a fost promovata actuar-sef trei ani mai tarziu. Din 2006, ea a ocupat pozitia de director general adjunct al NN Asigurari de Viata, fiind numita CEO al companiei in 2008.



Citeste si