Banca Transilvania a deschis o noua agentie in Roma si ajunge astfel la doua unitati in orasul din Italia. Agentia Casilina este prima din cele doua planificate a fi inaugurate in acest an in Italia.

Decizia cresterii numarului de unitati BT in Italia are la baza comunitatea mare de romani din zona in care este cea mai noua agentie: 30.000 de romani, din cei aproape 200.000 din Roma si imprejurimi, dar si numarul ridicat de companii ale comunitatii romanesti, cu activitati mai ales in domeniul comertului si al constructiilor, se arata intr-un comunicat al bancii.

„Continuam sa ne extindem in Italia pentru a sustine inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial romanesc si pentru a fi mai aproape de comunitatile de romani. Agentia Casilina este prima dintre cele doua sedii pe care Banca Transilvania si-a propus sa le deschida in Roma in acest an”, a declarat Gabriela Nistor, director general adjunct Retail Banking BT.

Noua agentie este situata pe Via Casilina, nr. 2043 si are program de functionare de luni pana sambata, dupa cum urmeaza: luni – vineri, 8 – 16.30; sambata, 8.30 – 11.30, iar joia este program prelungit, 8 – 18. Banca Transilvania are in Italia 12 angajati, atat romani, cat si italieni, care ofera consultanta atat in limba romana, cat si in italiana.

Retail jobs

BT este singura banca romaneasca din Italia si este prezenta pe respectiva piata din anul 2014, unde are peste 3.000 de clienti. Cele mai populare servicii in agentiile din Italia sunt: transferul de bani catre BT Romania si creditul imobiliar pentru achizitionari in Romania.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei banci din Romania dupa active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondiala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri