Compania specializata in plati internationale si schimburi valutare Moneycorp isi deschide o sucursala in Romania, sub conducerea lui Johan Gabriels, fost CEO Banca Comerciala Carpatica si RBS Romania. Sucursala isi are sediul in Victoria Center si este prima unitate a companiei in Balcani.

Moneycorp va oferi, incepand din toamna acestui an, servicii de plati internationale si schimburi valutare. „Ne adresam in special companiilor locale mari si intreprinderilor mici si mijlocii, pentru care obtinerea unor cotatii si servicii personalizte competitive de la bancile cu care interactioneaza este dificila”, a declarat Johan Gabriels.

Moneycorp a inceput sa furnizeze servicii de plati si schimburi valutare din 1979 dintr-o singura locatie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajati si a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzactii in 90 de valute in numele clientilor sai in anul 2015. Moneycorp isi continua expansiunea internationala, in 2016 deschizand Moneycorp Romania. Pe lannga sediul central din Londra, compania mai are birouri si in Dublin, Madrid si Miami.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri