Compania specializata in plati internationale si schimburi valutare Moneycorp isi deschide o sucursala in Romania, sub conducerea lui Johan Gabriels, fost CEO Banca Comerciala Carpatica si RBS Romania. Sucursala isi are sediul in Victoria Center si este prima unitate a companiei in Balcani.

Moneycorp va oferi, incepand din toamna acestui an, servicii de plati internationale si schimburi valutare. „Ne adresam in special companiilor locale mari si intreprinderilor mici si mijlocii, pentru care obtinerea unor cotatii si servicii personalizte competitive de la bancile cu care interactioneaza este dificila”, a declarat Johan Gabriels.

Moneycorp a inceput sa furnizeze servicii de plati si schimburi valutare din 1979 dintr-o singura locatie de birouri din centrul Londrei. Grupul are peste 760 de angajati si a realizat aproximativ 7,2 mil.de tranzactii in 90 de valute in numele clientilor sai in anul 2015. Moneycorp isi continua expansiunea internationala, in 2016 deschizand Moneycorp Romania. Pe lannga sediul central din Londra, compania mai are birouri si in Dublin, Madrid si Miami.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri