Clientii OTP Bank au acces la o retea nationala suplimentara de peste 500 de bancomate Euronet pentru efectuarea de retrageri de numerar prin card, in limita a 2.000 de lei pe tranzactie, in aceleasi conditii financiare precum cele din reteaua proprie de bancomate a bancii.

„Parteneriatul cu Euronet ne permite sa oferim acces al o retea extinsa, de peste 600 de ATM-uri, la care pot efectua operatiuni prin intermediul cardurilor emise de OTP Bank Romania. Din acest moment, sigla „OTP Bank” este prezenta pe toate bancomatele Euronet, ceea ce face mai usoara identificarea acestora de catre clientii nostri, in intreaga tara“, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1.500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.