OTP Bank isi extinde reteaua de bancomate printr-un parteneriat cu Euronet

OTP Bank Romania a incheiat un parteneriat cu Euronet, in urma caruia clientii banci pot efectua tranzactii la ATM-urile retelei Euronet, in aceleasi conditii ca in cazul bancomatelor OTP Bank.

Clientii OTP Bank au acces la o retea nationala suplimentara de peste 500 de bancomate Euronet pentru efectuarea de retrageri de numerar prin card, in limita a 2.000 de lei pe tranzactie, in aceleasi conditii financiare precum cele din reteaua proprie de bancomate a bancii.

„Parteneriatul cu Euronet ne permite sa oferim acces al o retea extinsa, de peste 600 de ATM-uri, la care pot efectua operatiuni prin intermediul cardurilor emise de OTP Bank Romania. Din acest moment, sigla „OTP Bank” este prezenta pe toate bancomatele Euronet, ceea ce face mai usoara identificarea acestora de catre clientii nostri, in intreaga tara“, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1.500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Citeste si:
OTP Bank se alătură cu OTP POSibil băncilor care oferă soluții de...
OTP Bank lansează OTP...
Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri