EximBank finanteaza BCR Leasing IFN cu 100 de milioane de lei

Banca EximBank si institutia financiara nebancara BCR Leasing IFN au incheiat un acord de parteneriat in cadrul caruia banca a acordat societatii de leasing un credit in valoare de 100 de milioane de lei pentru acordarea de finantari in lei pe termen scurt si mediu pentru activitatea clientilor BCR Leasing IFN, a anuntat, miercuri, banca.

Facilitatea a fost acordata pentru o perioada de trei luni, cu o perioada de gratie de un an, din care perioada de utilizare de trei luni, si este garantata partial cu o scrisoare de garantie bancara emisa de Erste Group Bank AG, potrivit News.ro.

”Parteneriatul cu BCR Leasing IFN reprezinta inca un canal prin care putem finanta indirect atat companiile mici si mijlocii, care detin o pondere de peste 80% in portofoliul BCR Leasing IFN, cat si clienti corporate, in conditii de maxima eficienta, expertiza partenerului nostru completand competentele tehnice ale EximBank. Contribuim astfel la construirea de solutii de finantare ce permit realizarea de investitii pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature”, a declarat Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

La randul sau, Bogdan Speteanu, presedinte BCR Leasing, afirma ca parteneriatul dintre EximBank si BCR Leasing este direct conectat cu mediul de afaceri din Romania, ”finantarile in leasing fiind un bun indicator al investitiilor realizate in economia romaneasca in special de catre segmentul intreprinderilor mici si mijlocii”.

BCR Leasing IFN, companie membra a Grupului Banca Comerciala Romana, parte a ERSTE Group, infiintata in 2001, ofera servicii de finantare pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale, masini agricole, aparatura medicala.

Citeste si:
Citu: Nu am aprobat inca fuziunea EximBank - Banca Romaneasca
Citu: Nu am aprobat inca...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Sursa foto: Baramee Thaweesombat / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri