BT Leasing (BTL), companie a grupului Banca Transilvania, a finantat in primul semestru al acestui an bunuri in valoare de 65 de milioane de euro, ceea ce inseamna o crestere cu 50% fata de primele sase luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Cross-sellingul cu Banca Transilvania a constituit principalul canal de vanzare, care a generat aproximativ 50% din totalul finantarilor BT Leasing. Orientarea a fost in principal catre microintreprinderi si IMM-uri cu activitate mai ales in domeniul transporturilor de marfuri.

Rezultatele BT Leasing au fost sustinute mai ales de sectorul auto, compania acordand cu 70% mai multe finantari fata de aceeasi perioada a anului precedent. Din totalul finantarilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale usoare.

BT Leasing este prezenta pe piata din Romania de 20 de ani si dispune de peste 10.000 de clienti si 20.000 de contracte incheiate.

Sursa foto: lumen-digital / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri