Unicredit Bank calca pedala digitalizarii in dorinta de a ajunge la 1 milion de clienti si ofera o serie de beneficii, printre care si posibilitatea de a realiza schimburi valutare la cursul BNR, cu conditia ca utilizatorii sa foloseasca serviciile de Mobile Banking si Online Banking.

Clientii UniCredit Bank care se incadreaza la serviciul GeniusCont, dispun, de luni pana vineri, intre orele 13:15 si 14:15, de posibilitatea de a realiza, prin intermediul canalelor digitale, o operatiune de schimb valutar, in suma maxima de 1.000 de euro per tranzactie, la cursul BNR stabilit in ziua respectiva. In plus, pentru plata a minim 3 facturi de utilitati pe luna prin Online Banking, Mobile Banking sau Debit Direct, utilizatorii primesc 3 lei inapoi, conform informatiilor prezentate de catre oficialii bancii.

GeniusCont este structurat pe mai multe categorii, in functie de varsta si venituri. Insa in toate cazurile, comisionul este zero pentru administrarea lunara a contului curent, incasari in cont, utilizarea Mobile Banking si Online Banking, retragerea de numerar de la orice ATM din tara si pentru platile electronice in lei realizate catre orice banca din tara. Insa, persoanele de peste 24 de ani sunt obligate sa aiba venituri recurente de minim 700 de lei lunar, pentru a avea acces la acest produs.

In plus, clientii cu volume tranzactionale mai mari (incasari lunare de minim 5.000 de lei sau economii si investitii de minim 200.000 lei), pot avea acces la conturi in valuta cu administrare gratuita, retrageri de la orice ATM din lume sau asigurari gratuite de calatorie in strainatate. Acestia pot primi si carduri premium pentru care comisioanele privind emiteterea si administrarea acestora este zero.

De asemenea, clientii care utilizeaza volume mari pot primi si un bonus de 0,15% la dobanda pentru depozitele la termen in lei si valuta, conform informatiilor declarate de catre reprezentantii bancii.

Sorin Dragulin, director produse si segmente retail in cadrul UniCredit Bank, a declarat ca toti clientii bancii care intrunesc criteriile necesare pentru GeniusCont vor fi inregistrati automat in acest nou sistem.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grup paneuropean puternic. Grupul este prezent in Romania prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation UniCredit Insurandce Broker, UniCredit Leasing Fleet Management si UniCredit Business Integrated Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri