UniCredit Bank anunta noi functionalitati intr-o varianta actualizata a aplicatiei de Mobile Banking. Printre noutati se numara introducerea portofelului electronic, simplificarea platilor si posibilitatea rambursarii pentru cardurile de credit, precum si activarea functiei Face ID recognition pentru telefoanele iPhone X.

"Strategia UniCredit Bank pe segmentul de retail este sa devenim un jucator cat mai puternic, printr-o crestere sustinuta a numarului de clienti. De aceea, incercam mereu sa inovam, oferind clientilor nostri platforme digitale moderne, procese simplificate si oferte competitive, care sa le usureze viata si interactiunea cu banca. In acest context, aplicatia de Mobile Banking de la UniCredit este un produs-cheie, pe care l-am dezvoltat permanent in ultimul an. Iar rezultatele nu s-au lasat asteptate, in conditiile in care, pe parcursul anului 2017, numarul de utilizatori ai aplicatiei de Mobil Banking s-a triplat", a declarat Septimiu Postelnicu, Sef Divizie Retail in cadrul UniCredit Bank.

Modulul de plati are acum o interfata de utilizare imbunatatita, care ajuta clientii sa efectueze plati mai rapid si mai usor utilizand gesturi swipe si scroll. Suplimentar, portofelul electronic ofera control asupra tuturor cardurilor emise de UniCredit dintr-un singur loc, iar rambursarea sumelelor utilizate pe cardul de credit se face acum cu o simpla atingere a ecranului. Detinatorii unui telefon iPhone X au acum posibilitatea de a se autentifica in aplicatie si de a semna tranzactii prin functia Face ID Recognition.

Imbunatatirea aplicatiei de Mobile Banking face parte dintr-un demers continuu al bancii de a investi in digitalizarea activitatii sale. De altfel, in 2017, UniCredit Bank a lansat Business Mobile – o versiune a aplicatiei dedicata intreprinderilor mici si mijlocii, liber profesionistilor si persoanelor fizice autorizate –, a implementat semnarea platilor de pana la 800 de lei prin scanarea amprentei digitale si a oferit o dobanda mai mare pentru depozitele constituite prin canale digitale fata de depozitele constituite la casieriile bancii.

In plus, clientii care folosesc aplicatia Mobile Banking de la UniCredit se bucura de numeroase beneficii, printre care: Happy Hour Exchange Rate (o ora pe zi in care pot face o operatiune de schimb valutar la curs publicat de BNR), bani inapoi pentru plata facturilor de utilitati (3 lei lunar pentru minimum trei facturi platite/luna), +0,15 puncte procentuale fata de dobanda standard la depozitele constituite prin Mobile Banking sau Online Banking.

Sursa foto: By TippaPatt / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri