Competitia Mastercard - Bank of the Year ajunge la a treia editie si deschide incepand de astazi perioada de inscrieri pentru banci si IFN-uri. Prestigiosul concurs organizat de Mastercard in parteneriat cu wall-street.ro si Golin va premia si in acest an realizarile si inovatiile dezvoltate de institutiile financiare pe parcursul anului 2017, oferind astfel un feedback real si o recunoastere a proiectelor de succes care au schimbat fata banking-ului romanesc in anul precedent.

"Bank of the Year a devenit sinonim cu excelenta in domeniul financiar, iar prestigiul castigat de aceasta competitie nu poate decat sa ne bucure si sa ne onoreze. A devenit deja o traditie ca, in fiecare an, institutiile financiare bancare si non-bancare sa se intreaca in a inscrie proiecte exceptionale in competitie, iar fiecare trofeu castigat sa insemne validarea la cel mai inalt nivel a unor performante remarcabile.Suntem incantati sa deschidem alaturi de participanti un nou capitol al performantei in domeniul financiar si le uram tuturor succes", a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard Romania.

"Devenit in doar trei ani unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului in industria financiara, concursul din acest an va sta sub semnul Normalitatii, concept ce s-a constituit in umbrela de comunicare a Mastercard in anul 2017. Consideram ca este normal sa fii mandru de ceea ce faci in jobul de zi cu zi din lumea financiara, asa cum este normal sa iti fie recunoscute meritele exceptionale", a adaugat Diana Tanase, Marketing Manager Mastercard.

Perioada de inscriere pentru banci si IFN-uri incepe marti, 6 februarie, si se va incheia pe 6 martie. Ulterior, juratii vor avea la dispozitie doua saptamani pentru a evalua aplicatiile, castigatorul fiecarei categorii urmand sa fie desemnat pe baza unui punctaj bine definit si a unor criterii transparente.

Aplicatiile pot fi depuse pana in data de 6 martie 2018, inscrierea realizandu-se prin e-mail, la adresa: Mastercard.bankoftheyear@golin.com. Detalii suplimentare despre concurs, termenii si conditiile, precum si criteriile de jurizare pot fi consultate pe site-ul oficial www.mastercard.ro/bankofyear.

In urma cu 3 ani, Mastercard aducea in premiera in Romania evenimentul Bank of the Year, un concurs in care liderul in tehnologii financiare premiaza bancile si IFN-urile din piata locala pentru realizarile deosebite din cursul anului precedent. wall-street.ro si Golin au sustinut inca de la inceput acest proiect, intr-un demers asumat de a incuraja profesionalismul, calitatea si inovatia in sectorul bancar romanesc.

"Bank of the Year a devenit o referinta in ceea ce priveste profesionalismul si transparenta de care avem nevoie mai mult ca oricand, nu doar in mediul financiar, cat si in societate. Ma bucur ca, prin suportul acordat in toti acesti ani de wall-street.ro, Mastercard a reusit sa creeze in realitate o comunitate, in care bancile, desi concurente, aleg sa lupte cu armele inovatiei si foarte mult fair-play" , a declarat Razvan Enache, content strategist al wall-street.ro.

In competitia Mastercard – Bank of the Year se poate inscrie orice institutie financiara din sectorul financiar-bancar, care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si orice institutie financiara nonbancara inscrisa in Registrul General IFN.

Cine au fost marii castigatori Bank of the Year anul trecut

Marii castigatori la Gala Mastercard - Bank of the Year din martie 2017 au fost ING Bank si BCR, banci care si-au trecut fiecare in portofoliu cate 4 premii.

"Bancherul Anului" a fost ales Steven van Groningen, CEO-ul Raiffeisen Bank, premierea fiind marcata de un moment "priceless", in care alpinistul Alex Gavan i-a acordat pe langa trofeul Bancherul Anului si o fotografie inramata, cu autograf, realizata pe unul dintre varfurile de peste 8.000 de metri escaladate de Alex.

BCR a fost desemnata “Banca Anului” la a doua editie a Mastercard - Bank of the Year, premiul fiind inmanat catre echipa BCR intr-un nou moment "priceless" de catre handbalista Cristina Neagu, desemnata pentru a 3-a oara cea mai buna jucatoare la nivel mondial chiar cu putin timp inainte de eveniment.

Cumuland un numar de 13 premii, competitia Bank of the Year i-a adus pe aceeasi scena pe reprezentantii celor mai mari banci din Romania, dar si o institutie financiara nebancara, premiata la categoria IFN-ul anului. Aflati AICI lista completa a premiilor de anul trecut si castigatorii pe fiecare categorie.

Cine sunt profesionistii care jurizeaza competitia Bank of the Year

Ca in fiecare an, prestigiul si profesionalismul concursului Bank of the Year se bazeaza pe o echipa de jurati de top, din numeroase sectoare ale industriei financiare sau din domenii care interactioneaza indeaproape cu mediul bancar.

Juriul va fi format si in acest and din profesionisti recunoscuti in domeniile in care activeaza, de la reprezentanti ai autoritatilor de reglementare, CEO ai celor mai mari retaileri, manageri ai gigantilor din zona tech si de plati, si pana la brokeri de credit si analisti financiari.

Fiecare va juriza mai multe categorii, alese in functie de expertiza si gradul de apropiere fata de respectivele produse si servicii.

Categoriile de premiere la editia a III-a a Bank of the Year

  • Banca Anului
  • Bancherul Anului
  • Cea Mai Inovatoare Institutie Financiara a Anului
  • Institutia Financiara Social-Responsabila a Anului
  • Cea Mai Activa Institutie Financiara in Educatie Financiara
  • Produsul de Credit pentru Retail al Anului
  • Produsul de Economisire al Anului
  • Serviciul Online al Anului
  • Aplicatia Mobile a Anului
  • Cea Mai Prietenoasa Banca pentru Tineri
  • Institutia Financiara Non-Bancara (IFN) a Anului
  • Institutia Financiara pentru IMM-uri a Anului
  • Campania de Comunicare Financiara a Anului
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri