Startup-ul Block.one, cu sediul in Insulele Cayman, a lansat oferta initiata de criptomoneda(ICO) pentru a pune bazele unei platforme denumita eos.ios. Acestia s-au bucurat de un succes incredibil, avand in vedere ca au strans de doua ori mai multe fonduri decat cei de la Telegram, al caror ICO era considerat pana de curand cel mai mare, in urma colectarii a 1,7 miliarde de dolari.

Majoritatea investitorilor au aruncat cu bani in cei de la Block.one bazandu-se pe promisiunile fondatorilor si pe faptul ca acestia si-au creat o reputatie buna in industria blockchain prin proiectele la care au participat, conform cnbc.com.

Produsul dezvoltat de catre cei de la Block.one ofera un ecosistem ce va fi capabil sa ruleze mult mai eficient operatiunile aplicatiilor descentralizate care sunt create in cadrul platformei, conform precizarilor facute de catre fondatori.

Pentru a realiza dimensiunea incredibila a acestei strangeri de fonduri derulata de catre startup-ul Block.one, aveti mai jos un top al celor mai mari ICO-uri lansate pana in acest moment:

Romanii din strainatate au...
Citeste si: Romanii din strainatate au trimis acasa peste 100 de mil. de dolari

1. Block.one - 4,1 miliarde de dolari
2. Telegram Open Network - 1,7 miliarde dolari
3. Dragon Coin - 320 milioane de dolari
4. Huobi - 300 milioane de dolari
5. HDac - 258 milioane de dolari

Sursa foto: By zoommachine / Shutterstock.com