Apetitul oamenilor pentru proiectele blockchain pare sa fie in continua crestere, drept dovada fiind cele peste 4 miliarde de dolari stranse de catre un startup cu sediul in Insulele Caymen prin intermediul a ceea ce am putea numi "cel mai mare ICO din istoria industriei".

Startup-ul Block.one, cu sediul in Insulele Cayman, a lansat oferta initiata de criptomoneda(ICO) pentru a pune bazele unei platforme denumita eos.ios. Acestia s-au bucurat de un succes incredibil, avand in vedere ca au strans de doua ori mai multe fonduri decat cei de la Telegram, al caror ICO era considerat pana de curand cel mai mare, in urma colectarii a 1,7 miliarde de dolari.

Majoritatea investitorilor au aruncat cu bani in cei de la Block.one bazandu-se pe promisiunile fondatorilor si pe faptul ca acestia si-au creat o reputatie buna in industria blockchain prin proiectele la care au participat, conform cnbc.com.

Produsul dezvoltat de catre cei de la Block.one ofera un ecosistem ce va fi capabil sa ruleze mult mai eficient operatiunile aplicatiilor descentralizate care sunt create in cadrul platformei, conform precizarilor facute de catre fondatori.

Pentru a realiza dimensiunea incredibila a acestei strangeri de fonduri derulata de catre startup-ul Block.one, aveti mai jos un top al celor mai mari ICO-uri lansate pana in acest moment:

Citeste si:
Hackathon Colliers: cum poti participa si care este premiul
Hackathon Colliers: compania...

1. Block.one - 4,1 miliarde de dolari
2. Telegram Open Network - 1,7 miliarde dolari
3. Dragon Coin - 320 milioane de dolari
4. Huobi - 300 milioane de dolari
5. HDac - 258 milioane de dolari

Sursa foto: By zoommachine / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Zuckerberg lanseaza Facebook Pay: cum functioneaza