TBI Bank se extinde pe piata din Germania in urma unui parteneriat cu compania fintech Raisin: ce produse le ofera nemtilor

TBI Bank, institutie bancara care opereaza in Romania si Bulgaria, parte a grupului international de credite de consum 4Finance inregistrat in Luxemburg, anunta extinderea operatiunilor in Europa de Vest prin lansarea depozitelor online pe piata din Germania, in parteneriat cu compania fintech Raisin.

Ca urmare a autorizarii de catre Autoritatea Federala de Supraveghere Financiara (BAFin), TBI Bank demareaza operatiunile pe piata bancara germana, cetatenii Germaniei avand posibilitatea de a accesa online depozitele la termen oferite de TBI Bank direct pe platforma online Raisin, care centralizeaza produse de economisire si investitii din toata Europa, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

"Parteneriatul cu Raisin accelereaza procesul de transformare digitala a bancii si ne permite sa lucram impreuna pentru a identifica si gestiona noi oportunitati de business pe piata din Germania”, spune Lukas Tursa, Vicepresedinte Senior si Director Finantare TBI Bank.

Raisin este o platforma de depozite online care ofera clientilor posibilitatea de a alege produse de economisire si numeroaselor banci din Europa posibilitatea sa-si extinda si sa-si optimizeze sursele si costurile de finantare. Toate depozitele disponibile in platforma Raisin sunt garantate in limita a 100.000 de euro per deponent prin mecanismele de protectie a depozitelor din statele membre UE de provenienta a bancilor partenere.

TBI Bank le ofera nemtilor dobanda anuala de pana la 0,90% la depozitele la termen in euro

Nemtii vor putea sa acceseze depozitele direct din platforma online weltsparen.de a celor de la Raisin, ofertele listate de catre TBI Bank fiind cele prezentate in imaginea de mai jos.

Citeste si:
TBI Bank și NETOPIA Payments, parteneriat pentru finanțarea...
TBI Bank face echipă cu...

TBI Bank depozite

sursa foto: screenshot weltsparen.de.

In cei 5 ani de activitate, Raisin a atras peste 6 miliarde de euro in depozite la termen. In prezent, platforma numara peste 50 de banci partenere si are peste 120.000 de clienti, cu precadere in piete precum Germania, Austria, Marea Britanie, Franta, Olanda sau Spania. Raisin a atras o investitie strategica din partea PayPal la finele anului 2017.

Pentru clientii din Romania, TBI Bank si-a modificat la inceputul lunii grila de dobanza la depozitele in lei, ajungand la 4% pe an pentru plasamentele pe 3 ani. Un client care opteaza pentru un depozit pe una an, banca ii ofera o dobanda de 3,25%.

Citeste si:
Se intoarce roata: Un start-up FinTech vrea sa cumpere o banca
Se intoarce roata: Un...

TBI Bank este o institutie bancara parte a grupului 4Finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile, cu activitati in Romania si Bulgaria. Cu o retea de parteneri care numara peste 5.000 de puncte de vanzare, TBI Bank deserveste peste 1,4 milioane de clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri