Dupa ContAll, BRD va introduce si optiunea de portare a banilor, denumita "Muta-ti banii la BRD", care va permite clientilor sa isi transfere instant, printr-o simpla tranzactie de e-commerce, bani din conturile altor banci din Romania in conturile in lei deschise la BRD. Potrivit unor surse din piata, optiunea este testata in prezent in randul angajatilor.

Clientii trebuie sa aiba acces la serviciul MyBRD Mobile pentru a efectua portarea banilor.

Cum poate beneficia clientul BRD de portarea banilor?

Clientii pot beneficia de optiunea "Muta-ti banii la BRD" daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa detina cel putin un cont curent in lei deschis la BRD in calitate de titular, contul urmand sa fie folosit pentru incasarea sumelor portate
  • sa detina serviciul MyBRD Mobile
  • sa detina un card bancar valabil care sa fie emis in lei de o banca de pe teritoriul Romaniei, sub sigla Visa sau Mastercard, si sa fie inrolat in serviciul 3DSecure

Portarea banilor se va face ca o simpla tranzactie online, in care utilizatorul va trebui sa introduca numarul cardului, numele titlularului de card, data de expirare si codul CVV2/CVC2 de pe spatele cardului. Odata introduse datele cardului, clientul va putea porta in mod recurent bani fara sa mai introduca detaliile cardului.

Operatiuni similare de portare a banilor din conturile altor banci ofera si ING Bank, Libra Internet Bank, dar si FinTech-urile Revolut si Orange Money.

In noiembrie 2018, BRD SocGen a lansat si primul agregator de conturi bancare din piata locala, luand fata jucatorilor de tip Fintech care asteptau implementarea PSD2 pentru a se conecta la sistemele bancilor. ContAll este o noua functionalitate a aplicatiei MyBRD Mobile care permite clientilor sa urmareasca atat cheltuielile realizate prin conturile BRD, cat si prin alte 4 banci locale.

Clientii vad in prima faza conturile de la BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen si ING Bank, dar banca franceza promite ca lucreaza la contectarea cu sistemele mai multor banci din piata locala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri