6 Februarie 2019

Fabrica Solina de ingrediente alimentare, din judetul Alba, distrusa intr-un incendiu era asigurata de catre Omniasig



In dimineata zilei de sambata, 2 februarie 2019, un incendiu a izbucnit la fabrica Solina Romania, din judetul Alba, distrugand intreaga fabrica de ingrediente alimentare. Producatorul era asigurat la Omniasig Vienna Insurance Group, in baza unei polite de tip asigurare de incendiu si alte riscuri pentru cladiri si continut.

"O echipa din cadrul directiei daune a Omniasig s-a deplasat la fata locului la foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, in prezent fiind desfasurate procedurile de constatare si evaluare a daunelor", potrivit companiei de asigurari.

Fabrica, cea mai mare cu acest profil din Romania si una din cele mai importante din Europa de Est, la care lucrau aproape 300 de angajati, a fost inaugurata in ianuarie 2011. Din 2017, aceasta a devenit parte a grupului francez Solina.

Conducerea Solina Romania a anuntat duminica, printr-un comunicat de presa, ca va face toate eforturile necesare pentru a le asigura angajatilor "continuitate, siguranta locului de munca si perspectiva viitorului".



Citeste si