1 Martie 2019

Aplicatia Revolut are probleme de functionare: utilizatorii se plang ca nu pot realiza diverse operatiuni



Startup-ul FinTech Revolut, care a ajuns la peste 170.000 de utilizatori in Romania, intampina probleme tehnice in acest moment, numerosi utilizatori reclamand ca nu pot accesa aplicatia sau ca nu pot folosi diverse functionalitati.

UPDATE (13:35): Aplicatia functioneaza in parametri normali.

UPDATE: Reprezentantii Revolut au precizat pentru wall-street.ro ca platile cu cardul functioneaza, insa sunt cateva probleme cu aplicatia care nu ruleaza in parametri normali. Acestia au anuntat ca vor anunta utilizatorii imediat ce lucrurile revin la normal.


Utilizatorii Revolut, atat din Romania cat si din alte tari din Uniunea Europeana, raporteaza in acest moment probleme legate de functionarea aplicatiei. Din mesajele postate de acestia pe retele sociale, reiese faptul ca nu pot realiza diverse operatiuni, precum retragerile de la bancomat sau conversiile valutare, in unele cazuri acestia reclamand faptul ca nu pot intra in aplicatie.

Inscrie-te gratuit pe www.futurebanking.ro si vino la una dintre cele mai mari conferinte din Romania, dedicata digitalizarii sistemului financiar, pentru a-l cunoaste pe Vlad Yatsenko, IT-istul din spatele Revolut.

Pe pagina outage.report se pot observa o parte dintre plangerile facute de catre utilizatori si tara din care acestia provin.

sursa foto: printscreen outage.report/Revolut

Peste 400 de raportari au fost inregistrate de pagina care urmareste stadiul de functionare a diverselor companii/site-uri, din tari precum Romania, Irlanda sau Regatul Unit al Marii Britanii.

sursa foto: printscreen outage.report/Revolut



Citeste si