UniCredit Bank Romania a anuntat prin intermediul unei postari ca isi va inceta activitatea de comunicare prin intermediul canalelor sociale detinute de Facebook incepand cu data de 1 iunie 2019.
"Suntem dedicati asigurarii unui dialog privat si de inalta calitate cu clientii nostri si investim constant in imbunatatirea canalelor noastre digitale. De aceea, va anuntam ca ne vom retrage complet de pe Facebook si de pe toate canalele sociale detinute de Facebook, incepand cu data de 1 iunie 2019", se arata in mesajul postat de UniCredit Bank Romania pe pagina de Facebook.

Intrebati de catre un utilizator care este motivul din spatele acestei decizii, banca a precizat ca a suspendat orice fel de publicitate pe Facebook in martie 2018 din cauza preocuparilor privind modul in care au fost administrate anumite incidente prezentate in media, iar aceste ingrijorari au ramas nerezolvate, motiv pentru care isi va dezactiva toate profilele pe Facebook si canalele sociale detinute de Facebook (Facebook, Messenger si Instagram) incepand cu data de 1 iunie.

De asemenea, in raspunsul acordat unui alt utilizator, banca precizeaza ca "UniCredit considera ca metodele de contact usor de accesat si aflate in proprietatea sa, coordonate printr-un model de servicii complet, reprezinta cea mai buna modalitate de a-si deservi clientii. De aceea, UniCredit investeste in imbunatatirea canalelor digitale din proprietatea sa, astfel incat sa asigure un dialog privat si de inalta calitate".

Decizia este luata la nivelul intregului grup, sucursalele din celelalte tari facand anunturi similare.

Top 10 retele sociale unde...
Citeste si: Top 10 retele sociale unde trebuie sa ai cont in 2019


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Platforma unde poti cauta cu pozele de pe Instagram