Pe 21 si 22 iunie, Palatul Parlamentului va gazdui Romania Blockchain Summit, eveniment ce aduce la Bucuresti lideri mondiali in domeniul blockchain si pune tara noastra pe harta inovatiei.

Romania Blockchain Summit isi propune sa promoveze beneficiile tehnologiei blockchain, aceasta fiind considerata una dintre cele mai importante oportunitati de realizare a progresului economic si social atat in tara, cat si la nivelul Uniunii Europene, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

"Ne situam pe punctul marilor schimbari in societatea umana. Blockchain nu este doar o tehnologie, ci o noua modalitate de a conecta oamenii, creand o economie si o societate radical noua si inovatoare. Romania, datorita avantajelor sale unice in materie de resurse umane, traditie si infrastructura IT, nu poate ramane pasiva. Trebuie sa ne asumam o pozitie indrazneata ca pionieri si inovatori, ca lideri regionali in industria de blockchain. Pentru a impulsiona progresul, trebuie sa ramanem uniti, sa avem o voce unitara si sa comunicam avantajele pe care tehnologia blockchain le aduce pentru atatea industrii locale. Misiunea noastra, la Asociata Blockchain Romania, este de a educa publicul, de a promova dezvoltarea unei comunitati locale de blockchain si de a deveni liderul dialogului cu autoritatile de reglementare ", declara Armand Doru Domuta, unul dintre keynote speakeri, CEO al companiei de energie verde si gaz Restart Energy si Presedinte al Asociatiei Blockchain Romania declara:

“Ne indreptam catre o societate digitala revolutionata prin tehnologie, iar scopul principal al acestei schimbari este simplificarea proceselor noastre zilnice si eficientizarea managementului financiar, intr-un mod sigur si usor. Intr-o epoca a transformarilor tehnologice la fiecare nivel al vietii noastre de zi cu zi, la Flashmoni am creat propriul nostru blockchain, moneda, token, card all-in-one si portofel digital, care vor include mai multe conturi bancare (Fiat si Crypto), gandindu-ne la necesitatile noastre moderne. Cand vine vorba de finantele noastre, toti vrem sa avem siguranta, tranzactii rapide si sa platim mai putine taxe decat in prezent, prin utilizarea serviciilor bancare traditionale. Clientii actuali si viitori doresc servicii bancare globale in schimbul celor traditionale. Acest instrument, impreuna cu prima platforma de tranzactionare digitala cu platforme digitale EXcoin din lume, va furniza cel mai dezvoltat ecosistem bancar.", declara Mru Patel, Ambasador Romania Blockchain Summit Global.

Invitati de renume din industria blockchain, dezvoltatori, antreprenori, oficiali de stat si entuziasti ai tehnologiei sunt asteptati sa se alature conferintei de la Palatul Parlamentului, pentru a face schimb de idei si pentru a prezenta exemple de succes de la nivel european. Lista completa de speakeri o gasiti AICI.

Biletele se pot achizitiona de AICI. Folositi codul wall-street.ro pentru o reducere de 10%.

Romania Blockchain Summit se va desfasura pe parcursul a doua zile integral ocupate de peste 25 de paneluri ce abordeaza interventia tehnologiei blockchain in domenii precum: sistemul bancar, sectorul energetic, industria automotive si mobilitatea electrica, administratie publica, data protection, infrastructura, robotica. Lista continua cu o serie de titluri puternice:

• INVATA TOTUL DESPRE AFACERILE BLOCKCHAIN
• ELIBERARAM ENERGIA PRIN BLOCKCHAIN
• Afla cum BLOCKCHAIN poate afecta SISTEMUL BANCAR TRADITIONAL
• Solutii BLOCKCHAIN si AI pentru mobilitate electrica in industria auto
• ADMINISTRATIE PUBLICA MAI EFICIENTA PRIN BLOCKCHAIN
• BLOCKCHAIN pentru SERVICII PUBLICE MAI BUNE
• Ce sunt aplicatiile IO si AI si cum pot oferi un viitor mai bun?
• Totul despre ROBOTICA si SPACE TECHNOLOGY!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri