Incepand cu 3 iulie, Michal Szczurek va preda conducerea ING Bank Romania catre Mihaela Bitu, dupa un mandat de 7 ani, urmand sa preia conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

Mihaela Bitu are o lunga istorie cu ING, alaturandu-se echipei ING Romania la scurt timp dupa infiintarea companiei, in urma cu 25 de ani. Are experienta multi-disciplinara in domeniul bancar, atat pe piata din Romania, cat si peste granite, ocupa in prezent functia de Head of Wholesale Banking si Director General Adjunct. Din luna mai 2018, Mihaela Bitu este si membru al Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor, conform unui comunicat de presa transmis de ING Bank Romania.

Numirea vine dupa un mandat de 7 ani al lui Michal Szczurek, care va prelua conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

"De-a lungul anilor, echipa noastra a promovat servicii si produse inovatoare, diferentiatoare, urmarind cu consecventa o strategie de crestere organica. Am devenit astfel o banca universala dinamica, adresand cu succes toate segmentele de clienti. Istoria noastra de 25 de ani este o dovada clara a angajamentului pe termen lung al grupului ING in Romania si ne propunem sa sprijinim pe mai departe dezvoltarea mediului de afaceri romanesc prin serviciile oferite, prin conduita in afaceri si prin spiritul inovativ. De aceea, ma onoreaza cu atat mai mult aceasta numire si increderea pe care grupul ING o are in profesionalismul si maturitatea echipei noastre locale." Mihaela Bitu, ING Bank Romania.(foto)

ING sarbatoreste 25 de ani de activitate pe piata din Romania. In prezent, ocupa al saselea loc in topul bancilor locale, cu o cota de piata, cu putin peste 10% si o crestere organica in tot acest timp. Dinamica ultimilor ani a fost mai accentuata, dat fiind focusul pe tendintele digitale si crearea unei experiente diferentiatoare pentru clientii sai. Numarul de clienti individuali ING activi a ajuns la 1,32 milioane, cu un trend pozitiv prefigurat in continuare.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri