Agentia Nationala de Administrare Fiscala anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca si-a indeplinit programul de colectare stabilit prin Legea Bugetului de stat nr. 50/2019 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat nr. 47/2019.

ANAF a colectat venituri bugetare de 23,10 miliarde de lei in luna iulie, cu 4 miliarde de lei mai mult fata de aceeasi luna a anului trecut, conform precizarilor facute in cadrul unui comunicat de presa.

"In luna iunie a.c., Agentia Nationala de Administrare Fiscala a colectat venituri bugetare in suma de 23,10 miliarde de lei si s-a indeplinit programul de colectare stabilit prin legile bugetare anuale, respectiv Legea bugetului de stat nr. 50/2019 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat nr. 47/2019. Fata de aceeasi luna a anului trecut, suma colectata a fost mai mare cu 4 miliarde de lei (+21,1%)", conform precizarilor facute in comunicatul de presa.

De asemenea, Fiscul anunta ca, in acelasi timp, a restituit contribuabililor TVA in valoare de 1,2 miliarde de lei in iunie, totalul aferent semestrului I din 2019 fiind de 9,2 miliarde de lei, cu 395,37 milioane de lei mai mult fata de perioada similara a anului 2018.

Citeste si:
Se schimba Codul fiscal si Codul de procedura fiscala
Se schimba Codul fiscal si...

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cum vrea Teodorovici sa intinereasca ANAF-ul?