CEC Bank si Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finantare in valoare de 25 milioane de euro, avand ca scop refinantarea unei emisiuni de obligatiuni.

Professional Capital Finance a acordat consultanta financiara specializata Aaylex Grup in structurarea si implementarea tranzactiei, conform Agerpres.ro.

"In linie cu misiunea asumata, CEC Bank sustine cu precadere proiectele romanesti care contribuie la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca. Grupul Aaylex este un exemplu in acest sens. Partenerul nostru detine in Buzau unul dintre cele mai moderne abatoare din sud-estul Europei, retehnologizat conform normelor Uniunii Europene. Credem cu tarie in capacitatea de productie autohtona si suntem siguri ca acest proiect va continua sa reprezinte o poveste de succes la nivel regional", a declarat Bogdan Constantin Neacsu, director - prim-vicepresedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Cu o experienta de peste 25 ani in industrie, Grupul Aaylex se regaseste in top 3 producatori/distribuitori de carne din Romania, fiind cel mai mare exportator autohton de carne cu capital privat romanesc. Afacerea este integrata vertical in cadrul grupului, de la materia prima pana la produsul finit.

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane de lei, cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani.

Banca a consemnat, anul trecut, o crestere de 11% in operatiunile electronice si digitale. Clientii bancii beneficiaza de o retea nationala de 1.214 ATM-uri si 6.704 POS-uri, precum si de servicii complete de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking. CEC Bank este banca din top 10 cu cea mai extinsa retea teritoriala, cu un numar de 1.024 de unitati, din care 480 sunt situate in mediul rural.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri