CEC Bank si Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finantare in valoare de 25 milioane de euro, avand ca scop refinantarea unei emisiuni de obligatiuni.

Professional Capital Finance a acordat consultanta financiara specializata Aaylex Grup in structurarea si implementarea tranzactiei, conform Agerpres.ro.

"In linie cu misiunea asumata, CEC Bank sustine cu precadere proiectele romanesti care contribuie la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca. Grupul Aaylex este un exemplu in acest sens. Partenerul nostru detine in Buzau unul dintre cele mai moderne abatoare din sud-estul Europei, retehnologizat conform normelor Uniunii Europene. Credem cu tarie in capacitatea de productie autohtona si suntem siguri ca acest proiect va continua sa reprezinte o poveste de succes la nivel regional", a declarat Bogdan Constantin Neacsu, director - prim-vicepresedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Cu o experienta de peste 25 ani in industrie, Grupul Aaylex se regaseste in top 3 producatori/distribuitori de carne din Romania, fiind cel mai mare exportator autohton de carne cu capital privat romanesc. Afacerea este integrata vertical in cadrul grupului, de la materia prima pana la produsul finit.

CEC Bank a incheiat anul 2018 cu un profit brut de 432,97 milioane de lei, cea mai buna performanta financiara din ultimii 11 ani.

Citeste si:
39 de oportunitati de finantare pentru antreprenorii si companiile...
39 de oportunitati de...

Banca a consemnat, anul trecut, o crestere de 11% in operatiunile electronice si digitale. Clientii bancii beneficiaza de o retea nationala de 1.214 ATM-uri si 6.704 POS-uri, precum si de servicii complete de Internet Banking, Mobile Banking si Phone Banking. CEC Bank este banca din top 10 cu cea mai extinsa retea teritoriala, cu un numar de 1.024 de unitati, din care 480 sunt situate in mediul rural.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Kinderpedia a obtinut o finantare de 45.000 euro