4 Septembrie 2019

Revolut ar vrea sa angajeze pana la 400 de persoane pe zona de relatii cu clientii



Revolut vrea sa angajeze pana la 400 de persoane pe zona de relatii cu clientii intr-un centru din Portugalia, o mutare ce ar urma sa ii creasca numarul de angajati cu o treime.

Procesul intens de recrurtare nu ar trebui considerat unul iesit din comun, tinand cont de numarul de utilizatori la care startup-ul FinTech a ajuns, respectiv 6 milioane, dar si o serie de plangeri inregistrate la adresa sa in prima jumatate a acestui an atat din partea clientilor, angajatilor sau organelor de reglementare.

Conform businessinsider.com, in luna mai a acestui an, o autoritate care mediaza disputele dintre consumatori si furnizorii de servicii financiare din Regatul Unit al Marii Britanii a inregistrat 171 de plangeri la adresa Revolut de la inceputul lui 2015 pana la finalul anului 2018, in timp ce rivalul Monzo a avut 81. De asemenea, tot in aceeasi luna, Revolut a fost acuzat ca nu a reusit blocheze potentiale tranzactii suspecte, mai adauga publicatia straina.

In Romania, Revolut si-a deschis oficial biroul in luna mai a anului trecut, iar in urma cu cateva zile a anuntat ca a depasit 500.000 de utilizatori.

Fintech-ul londonez cu peste 6 milioane de utilizatori in Europa si Australia, a adus luna trecuta pe pozitii de conducere fosti executivi din N26, Deutsche Bank sau Clear Bank:

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii si modele de lichitate, fost Director Executiv in trezorerie corporativa la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier, conform unui comunicat de presa.

Stefan Wille, fost Vice Presedinte Sr. Finante in cadrul companiei concurente N26 si Manager de Finante Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta catre noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv in cadrul Metro Bank si Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat functia de Head of Financial Crime la ClearBank si pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infractional . Doyle va sprijini Revolut in misiunea sa de a deveni cea mai sigura si de incredere platforma financiara din lume.



Citeste si