OTP Bank Romania lanseaza Creditul Racheta, o platforma dedicata clientilor Intreprinderi Mici si Mijlocii (IMM), prin intermediul careia antreprenorii pot aplica online pentru a accesa produse de finantare.

Creditul Racheta, prezent pe platforma, este destinat IMM-urilor cu o cifra de afaceri anuala de maximum cinci milioane de euro. El se adreseaza atat clientilor existenti ai OTP Bank Romania, cat si celor noi. Suma maxima care poate fi solicitata difera in functie de tipul de produs selectat si de situatia financiara a companiei. Creditul nu poate depasi suma de 300.000 euro (sau echivalentul in lei al acestei sume), si poate fi accesat atat pentru finantarea activitatii curente, cat si pentru finantarea investitiilor, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Cum pot aplica antreprenorii online pentru Creditul Racheta

Astfel, pentru inceput, cei care aplica online pentru Creditul Racheta vor completa o serie de informatii si vor incarca pe platforma dedicata un set de documente: acordul pentru interogarea la Biroul de Credit, cel de consultare la Centrala Riscului de Credit si ultimul bilant anual. In baza informatiilor completate, in cateva secunde se va primi un raspuns preliminar cu privire la solicitare, iar aprobarea finantarii se va face in cel mult 24 de ore. Clientii au posibilitatea sa selecteze sucursala unde doresc sa se prezinte pentru semnarea documentatiei de credit.

"Strategia OTP Bank se concentreaza pe dezvoltarea permanenta de noi produse, conform cu cele mai inalte standarde de calitate. Mizam pe digitalizarea accelerata a proceselor pentru a asigura un acces imediat si simplificat la resurse financiare si pe experienta directa cu clientul pentru a genera valoare. Avand in vedere ca IMM-urile sunt o prioritate pentru noi, vrem sa crestem cota de piata in relatie cu ele, deoarece reprezinta o parte foarte importanta a economiei reale", a declarat Alexandru Gabriel Neagu, Director Directia IMM, in cadrul OTP Bank Romania.

Citeste si:
Neuroștiința la clasă, un nou program pentru profesori
Neuroștiința la clasă sau cum...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri