Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania anunta organizarea primului Hackathon Colliers, un maraton de programare dedicat diviziei Banking Products a firmei in conformitate cu cerintele BNR.

Hackathon-ul se va desfasura in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, la sediul Colliers Romania. Timp de 24 de ore, 50 de programatori si developeri vor fi provocati sa dezvolte solutii functionale adaptate nevoilor si proceselor interne, sa lucreze cu baze de date cu informatii despre piata rezidentiala si sa ajute la cresterea gradului de transparenta si profesionalism din piata imobiliara, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„Piata rezidentiala din Romania este foarte dinamica, dar exista loc de imbunatatire pe partea de transparenta si de standarde dupa care se ghideaza. Misiunea Colliers este aceea de a accelera succesul clientilor nostri, iar inovatia este mare parte din secretul pe care ne bazam. Lucram intr-un spirit antreprenorial, bazat pe curiozitate, onestitate, disciplina, munca in echipa si cu gandul la un viitor in care tehnologia ne va face viata mai buna. Avem multe idei pentru piata imobiliara din Romania si cautam talente locale cu aceleasi valori, alaturi de care sa le transpunem in realitate”, a declarat Gabriel Blanita, Senior Associate Valuation and Advisory Services in cadrul Colliers.

La Hackathon-ul Colliers sunt invitati freelancerii, start up-urile din IT si tehnologie si pasionatii de concepte ca inteligenta artificiala, machine learning, microservicii, web scraping si RPA. Acestia se pot inscrie individual sau pe echipe.De asemenea, procesul creativ va fi coordonat de o echipa de mentori, iar prezentarea solutiilor se va face in fata unui juriu format din profesionisti din piata imobiliara, business si programatori cu experienta.

Participantii la primul Hackathon Colliers vor colabora, vor invata si se vor intrece in creativitate, iar marele castigator al evenimentului va primi un contract ferm de colaborare cu firma Colliers pentru implementarea solutiilor tehnologice.

Cei interesati se pot inscrie AICI pana la data de 27 noiembrie 2019. Intrebari suplimentare pot fi adresate echipei organizatoare printr-un e-mail catre ro.hackathon@colliers.com.

Colliers International Romania este lider pe piata evaluarilor rezidentiale. In ultimii 3 ani, echipa a evaluat peste 250.000 de proprietati rezidentiale, in valoare de peste 11 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri