Banca olandeza Bunq, considerata unul dintre cei mai importanti jucatori europeni din noul val de banci digitale, a lansat un card de metal denumit Green Card, care vine cu un beneficiu iesit din comun.

Daca majoritatea institutilor financiare ataseaza programe de cashback in randul cardurilor premium, Bunq, banca digitala disponibila si pentru utilizatorii romani, promite sa planteze cate un copac pentru fiecare 100 de euro cheltuiti cu acest tip de card, conform TechCrunch.com

Cardul de metal expira dupa o perioada de 6 ani si, conform precizarilor facute de reprezentantii bancii, ar fi facut din materiale reciclabile. Este emis de catre Mastercard si nu are costuri aditionale pe zona de schimb valutar, oferind exact rata de schimb a schemei de plati.

Bunq se concentreaza pe oferirea unor servicii destinate consumatorilor care calatoresc, oferindu-le un schimb valutar mai bun decat cel al bancilor traditionale si posibilitatea de a beneficia de unele particularitati ale unui card de credit. Mai exact, spre deosebire de un card de debit normal, cardul emis de catre Bunq poate fi folosit pentru inchirierea masinilor sau pentru rezervari la hotel.

Comandarea unui card din pachetul Travel costa 9,99 de euro si nu are costuri lunare, iar pachetul Green Card costa 99 de euro pe an. Alimentarea cardului se face prin optiunea "top-up", care consta in alimentarea dintr-un cont bancar.

Sursa foto: G-Stock Studio / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri