Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat marti seara ca are in plan finalizarea informatizarii ANAF pana la jumatatea anului 2020, urmand in proces ca circa 2.150 de posturi din ANAF sa fie eliminate, din care 150 de conducere.

"Reorganizarea ANAF inseamna de asemenea eliminarea a 150 de posturi de conducere si aproape 2.000 de posturi din structura ANAF. Inseamna Antifrauda care trece sub Inspectia Fiscala, deci trei vicepresedinti in loc de patru, si raman discutiile despre Vama, unde si acolo vor fi schimbari. Discutam solutia optima si acolo, dar deja am inceput. Pe de o parte vreau sa fac economii, pentru ca aparatul ANAF si cu informatizarea nu o sa mai am nevoie de asa mult personal. Daca nu mergeam in CSAT (informatizarea) dura cel putin un an de zile. Asa mi se spune tot timpul, asa dureaza de ani de zile. Eu vreau pana la jumatatea anului", a precizat ministrul Finantelor, Florin Citu, la Realitatea Plus, citat de Hotnews.

Florin Citu a spus ca primul pas este legarea caselor de marcat la sistemul ANAF.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri