Florin Citu, ministrul demis al Finantelor Publice din guvernul PNL, anunta ca membrii PSD din comisia de buget si finante din Senat au eliminat mai multe prevederi din OUG 5/2020, aprobata in urma cu cateva saptamani.

Concret, Citu anunta ca membrii PSD au eliminat mai multe prevederi printre care si cele prin care ANAF are obligatia de a ridica rapid popririle puse pe conturile bancare.

"PSD-sitii din comisia de buget si finante din Senat au ELIMINAT prevederile din OUG 5/2020, pe care am aprobat-o in urma cu cateva saptamani, prin care ANAF are obligatia expresa de a ridica IMEDIAT, adica in cel mult o ora, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum si noile termene stabilite pentru restructurarea de catre firme a datoriilor la bugetul de stat", precizeaza Citu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta continua postarea precizand ca "PSD-istii" vor ca romanii sa se plimbe de la o banca la alta atunci cand au conturile poprite

"De ce? Pentru ca PSD-istii ii urasc pe romani si vor sa se razbune. Mai mult. Este evident acum ca PSD-istii nu vor informatizarea ANAF pentru ca isi pierd sursele de finantare. Evaziunea fiscala dispare cu informatizarea ANAF si in acelasi timp dispare si finantarea pentru socialisti", concluzioneaza Citu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri