Florin Citu, ministrul demis al Finantelor Publice din guvernul PNL, anunta ca membrii PSD din comisia de buget si finante din Senat au eliminat mai multe prevederi din OUG 5/2020, aprobata in urma cu cateva saptamani.

Concret, Citu anunta ca membrii PSD au eliminat mai multe prevederi printre care si cele prin care ANAF are obligatia de a ridica rapid popririle puse pe conturile bancare.

"PSD-sitii din comisia de buget si finante din Senat au ELIMINAT prevederile din OUG 5/2020, pe care am aprobat-o in urma cu cateva saptamani, prin care ANAF are obligatia expresa de a ridica IMEDIAT, adica in cel mult o ora, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum si noile termene stabilite pentru restructurarea de catre firme a datoriilor la bugetul de stat", precizeaza Citu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta continua postarea precizand ca "PSD-istii" vor ca romanii sa se plimbe de la o banca la alta atunci cand au conturile poprite

"De ce? Pentru ca PSD-istii ii urasc pe romani si vor sa se razbune. Mai mult. Este evident acum ca PSD-istii nu vor informatizarea ANAF pentru ca isi pierd sursele de finantare. Evaziunea fiscala dispare cu informatizarea ANAF si in acelasi timp dispare si finantarea pentru socialisti", concluzioneaza Citu.

Citeste si:
Cîțu: Avem o scădere a veniturilor de 20 miliarde lei
Florin Cîțu: Avem o scădere a...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
EY: Deși pare un blestem, criza COVID-19 va forța digitalizarea
Setari Cookie-uri