Razer, unul dintre liderii mondiali in productia echipamentelor hardware pentru gaming, a aplicat pentru o licenta bancara la finalul anului trecut si vrea sa se concentreze pe oferirea serviciilor financiare catre tinerele generatii.

Razer FinTech, divizia financiara a companiei a format un consortiu cu o serie de parteneri pentru a pune bazele bancii digitale destinata tinerilor. Razer va detine 60% din noua entitate, urmand ca restul sa fie impartit intre parteneri. Banca digitala va avea servicii dedicate in principal tinerilor, carora le promite ca va integra in platforma diverse servicii dezvoltate impreuna cu parteneri precum platforma de cautare zboruri SkyScanner sau schema de plata Visa, conform CNBC.

Hai alaturi de noi la Future Banking 2020 pentru a fi la curent cu ultimele tendinte din zona de digital banking si FinTech. Te poti inscrie AICI.

De asemenea, Razer isi propune sa se indrepte cu serviciile financiare oferite prin intermediul bancii si catre antreprenorii din zona IMM-urilor care nu reusesc sa acceseze finantare. Momentan, Razer FinTech opereaza portofelul digital Razer Pay.

Razer este una dintr-o serie numeroasa de companii care si-au facut intrarea in zona financiara, din pozitia de inovatori in zona de tehnologie, precum Facebook, Uber, Google, Amazon sau Apple.

Citeste si:
Revolut ar vrea sa angajeze pana la 400 de persoane
Revolut ar vrea sa angajeze...

Sursa foto: MK photograp55 / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce sfaturi are Revolut pentru protejarea impotriva fraudelor
Setari Cookie-uri