Raiffeisen Leasing anunță o serie de măsuri destinate clienților afectați de pandemia COVID-19.

Clienții Raiffiesen Leasing au posibilitatea de a opta pentru o perioadă de grație de până la 3 luni pentru plata capitalului, plus 3 luni de prelungire a perioadei contractului de leasing.

Raiffeisen Leasing adresează clienților rugămintea de a utiliza cu prioritate serviciul de semnătură electronică în relația cu compania, pus la dispoziția clienților din anul 2019, care permite generarea unei semnături electronice calificate cu valoare legala și care are efectul juridic echivalent al unei semnături olografe.

Procedura se efectuează integral online, fără hârtie, pe o platformă securizată și certificată și durează în jur de două minute. Soluția de semnătură electronică la distanță este certificată QSCD, în conformitate cu Regulamentul eIDAS.

Citeste si:
Raiffeisen Leasing, finantat de EximBank cu 70 de milioane de lei
Raiffeisen Leasing, finantat...

Raiffeisen Leasing susține, de asemenea, recomandările Raiffeisen Bank pentru utilizarea de catre clienți a aplicațiilor de mobile și online banking în această perioadă, limitarea pe cât posibil a vizitelor în agenții, doar în cazuri de maximă necesitate, și respectarea regulilor publicate de autorități privind distanța față de alte persoane, precum și numărul de persoane care să se afle într-o incăpere.

Sursa foto: YuRi Photolife / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Declarația pe propria răspundere, suficientă pentru amânarea ratelor
Setari Cookie-uri