Raiffeisen Leasing anunță o serie de măsuri destinate clienților afectați de pandemia COVID-19.

Clienții Raiffiesen Leasing au posibilitatea de a opta pentru o perioadă de grație de până la 3 luni pentru plata capitalului, plus 3 luni de prelungire a perioadei contractului de leasing.

Raiffeisen Leasing adresează clienților rugămintea de a utiliza cu prioritate serviciul de semnătură electronică în relația cu compania, pus la dispoziția clienților din anul 2019, care permite generarea unei semnături electronice calificate cu valoare legala și care are efectul juridic echivalent al unei semnături olografe.

Procedura se efectuează integral online, fără hârtie, pe o platformă securizată și certificată și durează în jur de două minute. Soluția de semnătură electronică la distanță este certificată QSCD, în conformitate cu Regulamentul eIDAS.

Raiffeisen Leasing susține, de asemenea, recomandările Raiffeisen Bank pentru utilizarea de catre clienți a aplicațiilor de mobile și online banking în această perioadă, limitarea pe cât posibil a vizitelor în agenții, doar în cazuri de maximă necesitate, și respectarea regulilor publicate de autorități privind distanța față de alte persoane, precum și numărul de persoane care să se afle într-o incăpere.

Sursa foto: YuRi Photolife / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri