Omniasig extinde acoperirea pentru cazul infectării cu coronavirus, fără niciun cost suplimentar, pentru toate polițele de asigurări de sănătate, atât cele deja existente în portofoliul companiei, în următoarele două luni, în contextul pandemiei provocate de COVID-19.

"În aceste momente atât de dificile pentru întreaga umanitate este nevoie de efortul fiecăruia dintre noi, fie că vorbim despre companii, autorități sau persoane fizice. Contribuim la susținerea asiguraților noștri diagnosticați cu COVID-19 prin intermediul acestor indemnizațîi care ajung direct la persoana afectată, căreia îi garantăm astfel un prim pas către recuperare și către revenirea la viața de după pandemie", a declarat Mihai Tecău, președinte Directorat Omniasig.

Prin intermediul acestei extinderi a acoperirii, asigurătorul oferă persoanelor asigurate o indemnizație fixă, astfel:

  • indemnizație fixă de 750 lei, în caz de diagnosticare, indiferent dacă este necesară spitalizarea sau doar izolarea la domiciliu sau în alt spațiu special desemnat de autorități;
  • indemnizație fixă de 1.500 lei pentru cazurile diagnosticate severe care necesită îngrijiri medicale în regim de terapie intensivă, într-un spital de stat sau privat, indiferent de numărul de zile de spitalizare.

De asemenea, fiindcă în această perioadă, deplasările sunt restricționate prin ordonanțele militare emise de autorități, Omniasig oferă persoanelor care au o asigurare de sănătate, posibilitatea de a accesa servicii de consultanță medicală online sau la telefon, acoperind costul acestor servicii medicale la distanță, indiferent dacă sunt accesate în clinici private din lista de parteneri a companiei sau în alte clinici private din România.

Această extindere a acoperirilor poliței de asigurare de sănătate se va acorda fără niciun cost suplimentar, într-o primă fază, pentru lunile aprilie și mai 2020, urmând că ulterior să fie analizată oportunitatea prelungirii în funcție de evoluția pandemiei.

Citeste si:
Asigurări auto: Cum operează centrele de constatare în timpul...
Cum operează centrele de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
TBI Bank a înregistrat un profit net de aproape 23 milioane euro în 2019
Setari Cookie-uri