Peste 10.000 de IMM-uri au apelat la Banca Transilvania în programul IMM Invest

Banca Transilvania a semnat Convenţia de Garantare şi Plată a Granturilor cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM). Firmele pot astfel aplica pentru a obţine finanţări garantate de stat pentru activitatea curentă şi investiţii.

Plafonul Băncii Transilvania este de 3,4 mld lei.

“Mulţumim clienţilor care au ales Banca Transilvania în cadrul programului IMM Invest. Numărul foarte mare al acestora ne-a impresionat pe toţi la BT şi le transmitem că pentru echipa noastră aceste solicitări sunt prioritatea noastră de business numărul 1. Vom munci oricât pentru a finaliza documentaţiile în timp util. Dacă IMM-urile merg bine, România merge bine”, menționează, într-un comunicat de presă, Tiberiu Moisă, director general adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

IMM Invest este cel mai mare program de susţinere a IMM-urilor din România din ultimii 30 de ani. Principalele avantaje aduse de acesta sunt următoarele: statul asigură până la 90% din valoarea creditului, dobânda creditelor este subvenţionată integral de stat cel puţin până la final de an, zero comisioane legate de garanţia statului, zero comision de rambursare anticipată a creditului, iar perioada de acordare a garanţiei este de până la 72 de luni.

Sursa foto: BT

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri