Generali a lansat o asigurare destinată riscurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus

Generali România lansează o poliță de sănătate de grup destinată exclusiv riscurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus - COVID-19. Polița Co-Protect este disponibilă în trei variante standardizate cu prime fixe de până la 22 euro per angajat, în funcție de acoperirea selectată.

Produsul, denumit Co-Protect, dispune de o valabilitate de șase luni de la încheierea poliței pentru cea mai simplă variantă de acoperire, respectiv până la finele anului 2020 pentru cele superioare, potrivit Generali.

În cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus, Co-Protect oferă o indemnizație zilnică de spitalizare în condiții normale sau în regim ATI cuprinsă între 25 și 100 de euro pe zi, precum și decontarea altor cheltuieli precum medicație, transport pentru tratament medical sau livrare de alimente, într-o limită cuprinsă între 300 și 1.000 de euro.

Polița poate fi încheiată de către companiile cu cel puțin 10 angajați, iar vârsta maximă a persoanelor asigurate este de 65 ani. Acoperirea este imediată, fără perioade de așteptare și fără a fi nevoie de istoricul medical pentru persoanele asigurate.

Citeste si:
Guvernul a adoptat prelungirea stării de alertă cu 30 de zile
Turcan: Guvernul a adoptat...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...
Sursa foto: 360b / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri