Credit Europe Bank lansează prima sa aplicație pentru smartphone dedicată exclusiv clienților posesori de carduri de credit și celor care doresc să obțină un CardAvantaj, Optimo Card sau CEB Diamond. AVANTAJ2go este disponibilă gratuit, pentru telefoanele care operează cu sisteme iOS și Android.

În dezvoltare aplicației s-au folosit tehnologii native iOS și Android. Aplicația poate fi descărcată din App Store și Google Play pe dispozitivele ce rulează sisteme de operare iOS, mai noi decât 11.0, sau Android, mai noi decât 5.0 (Lollipop). Proiectul a fost dezvoltat de către Zitec și a venit ca urmare a unei continuări firești de colaborare cu partenerii tradiționali ai CEB în materie de componente digitale strategice de-a lungul timpului, anunță reprezentanții băncii prin intermediul unui comunicat de presă.

Avantaj2go: ce opțiuni găsești în aplicația lansată de Credit Europe Bank

Utilizatorii aplicației Avantaj2go au control complet, oricând doresc, asupra cardurilor de credit asociate și pot verifica soldul disponibil, istoricul tranzacțiilor, bonusul acumulat, dar și valoarea și scadența ratei lunare. Totodată, prin intermediul aplicației oricine poate vedea cele mai recente campanii și promoții de la magazinele partenere CardAvantaj.

Utilizatorii mai pot identifica ATM-urile Credit Europe Bank unde se pot face retrageri/depuneri sau plăți și au acces la lista completă de parteneri CardAvantaj, cu facilitarea identificării pe hartă prin coordonatele GPS și prezentarea numărului de rate precum și a promoțiilor active la fiecare partener.

Aplicația mai permite controlul opțiunii de plată online cu cardul și posibilitatea de a aplica pentru un CardAvantaj. Accesul în aplicație se face prin intermediul unui cod ales de utilizator sau cu ajutorul datelor biometrice, dacă telefonul include un scanner pentru amprente și funcția de recunoaștere facială.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri