Grupul ING face o nouă incursiune în afara bankingului și anunță o platformă de shopping în sistem de cashback disponibilă pentru orice utilizator care deține un card, indiferent de bancă. Ce spune CEO-ul DealWise despre această “inovație a ING Bank NV” și care sunt beneficiile pentru clienți și retaileri?

Aplicația DealWise a fost dezvoltată de către o echipă internațională în cadrul departamentului de inovație al grupului ING, dar prima implementare a avut loc în România și a fost coordonată de către o echipă complexă, formată din programatori, designeri, oameni de vânzări, marketing și comunicare.

Potrivit declarațiilor făcute de reprezentanții DealWise pentru wall-street.ro, experiența echipei locale în zona de retail și dezvoltare de software pentru comerțul online este și unul din motivele pentru care platfoma a fost lansată prima dată în România, dar va fi curând disponibilă și pe alte piețe europene, dintre care Belgia și Germania tot în acest an.

Promovarea unei noi platforme de shopping este oarecum surprinzătoare, având în vedere că din 2015 clienții ING Bank au la dispoziție serviciul ING Bazar, prin care beneficiază de oferte personalizate de cashback la numeroase magazine, atât online, cât și în offline, dar cele două vor funcționa în paralel.

“DealWise este o aplicație de sine stătătoare, care aduce într-un singur loc oferte cu cashback și reduceri, având ca obiectiv principal susținerea consumatorilor spre un mod de viață mai responsabil și un comportament financiar mai sănătos”, a declarat Ștefan Radu (foto sus), CEO și Innovation Lead al DealWise.

Retail jobs

Noua platformă de shopping va beneficia însă de experiența ING Bazar, mai ales în ceea ce privește mesajul comercial către retaileri, care pot obține astfel analize de comportament și de preferințe la nivel național menite să îi ajute să atragă clienți prin oferte personalizate.

“DealWise respectă aceleași principii de parteneriat cu comercianții, oferindu-le brandurilor acces nu doar la un segment nou de consumatori, ci și la informații relevante, agregate și anonimizate despre preferințe și obiceiuri de consum, pentru a crea o experiență mai bună de achiziție în platformă. În același timp, dezvoltarea zonei de gamification va permite brandurilor crearea de campanii de loializare pentru clienții lor”, a subliniat Ștefan Radu.

DealWise permite producătorilor locali să își listeze direct ofertele fără taxe adiționale.

Deocamdată, platforma de shopping va putea fi accesată doar de pe smartphone, aplicația DealWise putând fi descărcată în România din Google Play și App Store. Utilizatorii vor avea nevoie doar de un card bancar pentru a putea beneficia de cashback, dar îl vor aștepta ceva timp, întrucât DealWise se va asigura că livrează cashback-ul după confirmarea magazinului și expirarea perioadei în care poți returna produsul.

Citeste si:
Iulia Rusu, ING Bank: Băncile finanțează tranziția către o economie...
Iulia Rusu, ING Bank: Băncile...

”DealWise este accesibil pentru oricine are un cont bancar și un smartphone, iar toți utilizatorii au acces la aceleași oferte, discounturi și experiențe speciale, indiferent de ce bancă folosesc. Extra beneficiile pentru clienții ING sunt în Bazar, care poate fi utilizat exclusiv prin Home’Bank”, a mai explicat Ștefan Radu.

Implicarea grupului ING în afara serviciilor tradiționale de banking nu este o noutate, banca olandeză dezvoltând de ani buni centre de inovație și investind în startup-uri precum Yolt, Twisto sau Axyon AI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri