TBI Bank anunță implementarea soluției de creditare digitală și la producătorul de țiglă metalică și structuri pentru industria de construcții Lindab. Clienții își vor putea finanța achiziția unui acoperiș nou de la Lindab printr-un credit 100% online, în mai puțin de 10 minute.

TBI Bank își continuă astfel seria de parteneriate cu diverși comercianți, oferind soluția de creditare digitală în tot mai multe industrii. Comercianții pot astfel să-și crească vânzările și să ofere clienților o experiență digitală.

Despre incursiunea băncilor în retail și alte industrii vom discuta mai mult la conferința "Future Banking meets Retail Arena". Vino să afli chiar de la reprezentanții TBI Bank cum se schimbă creditarea și ce inovații mai apar în retail! Nu rata acest eveniment online pe 25 august.

Mai ales în ultimele luni, cu toții ne-am dat seama cât de important este să avem un acoperiș sigur deasupra capului, când casa a devenit loc de muncă, grădiniță, școală și nu numai. Împreună cu Lindab, oferim soluția noastră convenabilă de creditare digitală clienților care pot acum să beneficieze de finanțarea de care au nevoie și să plătească ulterior, în rate potrivite bugetului lunar al familiei”, spune Ionuț Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

Retail jobs

Lindab, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România, va oferi împrumuturi TBI pentru construcția sau renovare acoperișurilor. Procesul de creditare este, ca întotdeauna, complet digital și poate fi finalizat în mai puțin de 10 minute.

Acoperișul este o parte importantă a unei case, iar achiziția acestuia înseamnă o investiție importantă pentru oricine. Din motive financiare, proiectul este cel mai adesea amânat. Prin parteneriatul cu TBI, simplificăm decizia clienților de a-și asigura un acoperiș deasupra capului, dar în același timp le oferim și o experiență excelentă în acest proces. Soluția de finanțare digitală a fost deja bine primită de clienții noștri. După doar câteva săptămâni de când este disponibilă, putem spune că parteneriatul cu TBI este un succes”, a declarat și Andrei Sulyok, General Manager la Lindab.

Citeste si:
TBI Bank a terminat anul 2021 cu cel mai mare profit net din...
TBI Bank a terminat anul 2021...

Soluția de finanțare a TBI poate fi accesată pentru toate tipurile de acoperișuri Lindab, completate de sistemele de jgheaburi și burlane Rainline sau Craft și Magestic. Fără alte costuri, clienții beneficiază atât de consultanță tehnică în alegerea soluției potrivite pentru acoperișul lor, cât și de sprijinul financiar potrivit nevoilor existente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri