FinTech-ul TransferWise ajunge la o evaluare de 5 miliarde de dolari

FinTech-ul TransferWise ajunge la o evaluare de 5 miliarde de dolari după ce mai mulți investitori și angajați din business-ul fondat in 2011 de estonienii Kristo Käärmann and Taavet Hinrikus au vândut acțiuni de 319 milioane de dolari.

”Am construit un business care este tot mai valoros în ochii unui număr mare de investitori”, a declarat Matt Briers, CFO TransferWise, care a precizat că FinTech-ul a continuat să crească și a rămas profitabil chiar și în perioada pandemiei de COVID-19, conform Financial Times.

Valoarea companiei înregistrează o creștere de 40%, comparativ cu rezultatele înregistrate la vânzarea acțiunilor derulată anul trecut, în ciuda estimărilor negative făcute de către analiști cu privire la piața transferurilor internaționale, care ar urma să înregistreze o scădere de 20%.

CFO-ul TransferWise nu a confirmat dacă Taavet Hirikus și Kristo Kaarmann, cofondatori ai business-ului, au participat la această vânzare de acțiuni, însă a dat asigurări că aceștia dețin în continuare o parte mare din companie.

Citeste si:
TransferWise va aduce in Romania transferul instant pe cardul de debit
TransferWise va implementa si...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...
Sursa foto: Piotr Swat / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri