Generali extinde acoperirea asigurărilor de viață și pentru coronavirus

Criza SARS-CoV-2 a declanșat transformări economice și sociale de amploare, schimbând, de asemenea, prioritățile oamenilor în materie de riscuri acoperite prin polițele de asigurare. Prin urmare, pentru a susține clienții să se adapteze acestui nou context, Generali România a extins gama de beneficii asociate polițelor individuale de viață prin acoperiri dedicate îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2.

Astfel, pentru o primă mai mică de 1 euro pe lună, la fiecare asigurare de viață Clasic Plus, Majorat sau Practic Plus nou-încheiată, se poate atașa pachetul suplimentar de acoperiri specifice îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, în completarea acoperirilor standard ale poliței.

Prin acoperirile suplimentare, clienții care se îmbolnăvesc cu virusul SARS-CoV-2, pot beneficia de o indemnizație de spitalizare în valoare de 20 de euro pe zi (timp de cel mult 14 zile, începând cu a șasea zi de spitalizare), o indemnizație pentru spitalizare ATI de 40 de euro pe zi (timp de cel mult 14 zile, începând cu prima zi de spitalizare ATI), precum și de o indemnizație fixă pentru riscul de deces în valoare de 2.000 de euro.

În plus, dacă perioada de spitalizare depășește 5 zile, se pot deconta cheltuieli ulterioare precum asistența la domiciliu, livrarea alimentelor, cheltuieli medicale sau medicamente în limita a 400 de euro. Pachetul adițional este disponibil și pentru polițele de viață aflate deja în vigoare și poate fi accesat la aniversarea poliței respective.

Noile facilitați extind acoperirile specifice SARS-CoV-2 către persoanele fizice după ce, anterior, Generali România a lansat pentru companii Co-Protect și Life-Protect, două polițe de viață, respectiv de sănătate, specializate pe acest nou risc.

Citeste si:
Generali vinde asigurari destinate riscurilor de îmbolnăvire cu...
Generali a lansat o asigurare...
Sursa foto: BalkansCat / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri