SAS, companie software ce ocupă o poziție de lider în piața soluțiilor de analiză a datelor, organizează între 23 și 25 noiembrie conferința Beyond Tomorrow – un event virtual dedicat viitorului mediului de business în era post-pandemie. La acest eveniment regional, SAS va prezenta soluții de analiza avansată de date și Inteligență Artificială, dar și studii de caz ale unor clienți importanți din banking, retail și telecomunicații.

Beyond Tomorrow este un eveniment virtual de trei zile, organizat de SAS, ce reunește organizații și lideri de business din Europa Centrală și de Est, Rusia, Turcia, Orientul Mijlociu și Africa. Conferința vine ca un răspuns la nevoile companiilor cu privire la noile strategii și abordări pentru a depăși efectele pandemiei și de a se adapta la noile circumstanțe.

Printre invitații speciali ai evenimentului se numără și "vizionari în tehnologie și oameni care simt că trendul AI în business este viitorul și cred că acele companii care reușesc să se ralieze acestui trend vor beneficia de rezultate extraordinare".

Aș recomanda evenimentul atât celor pasionați de aceste tehnologii (artificial intelligence și data science), cât și celor care sunt în poziții de decizie și management, pentru că există foarte multe idei care pot fi refolosite, analizate. Sunt idei care vor fi împărtășite direct de către clienții noștri. Avem sesiuni interactive cu posibilitatea de a discuta direct cu specialiști cu experiență în această zona, avem o sesiune și pentru zona academică, iar pentru cei care lucrează în zona de AI și data science avem chiar și o serie de sesiuni de Meet the Expert, în care pot primi răspunsuri la problemele cu care se confruntă -

Ștefan Baciu, country manager SAS pentru România și Moldova

Ascultați aici un podcast cu Ștefan Baciu despre cât de importantă este analiza datelor în banking și care este viitorul inteligenței artificiale.

„Lumea se află într-o continuă schimbare, iar companiile se luptă să navigheze printr-un mediu economic complex. De la începutul anului ne-am confruntat cu o adaptare rapidă la munca remote, am asistat la schimbări fără precedent în comportamentul consumatorilor, în timp ce multe guverne au implementat noi măsuri legislative. Strategiile stabilite la începutul anului trebuiau rescrise. Întrebarea acum este Cum trecem de la modul reactiv la modul proactiv? Abilitățile de adaptare la nevoile pieței aflate într-o continuă schimbare, respectiv de a implementa rapid modele analitice și de a lua decizii de business bazate pe informații analitice, devin cruciale pentru a depăși criza și a prospera în realitatea actuală”, declară Shukri Dabaghi, Vicepreședintele Regional SAS CEMEA.

Participanții pot alege dintr-o varietate de conținut, inclusiv spații interactive și zone de networking, pentru a-și crea propriul program personalizat. Agenda include discursuri susținute de vizionari consacrați, discuții despre tendințe în business și tehnologie, sesiuni dedicate profesioniștilor data science, paneluri concentrate pe industri cheie și cross-industry, worshopuri executive, sesiuni academice și de educație, jocuri și standuri demo.

Speakerii vor prezenta cazuri reale de business despre modul în care SAS poate ajuta la transformarea unui volum imens de date în informații utile și își vor prezenta strategiile adoptate pentru a prograsa cu ajutorul Inteligenței Artificiale, analizei avansate de date, IoT, cloud și multe altele.

Cine sunt keynote speakerii Beyond Tomorrow?

• Raymond Kurzweil, autor best-selling, inventator și futurist

• Rik Vera, Founding Partner Nexxworks, Keynote Speaker consacrat și autor

• Richard Van Hooijdonk, trendwatcher, futurist și human cyborg

• Jim Goodnight, CEO SAS

• Oliver Schabenberger, Executive Vice President, COO și CTO SAS

• Shukri Dabaghi, Regional Vice President SAS CEMEA

Participarea este gratuită, formularul de înregistrare se poate accesa aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri