Revolut oferă un premiu de 16.000 de lei dacă îți muți salariul pe cardul lor

Revolut vrea să convingă mai mulți români să își mute salariul pe cardul oferit de aplicație, în acest sens, compania urmând să ofere în ianuarie un premiu de 16.000 de lei, prin tragere la sorți.

”Ca să fii eligibil pentru tragerea la sorți din ianuarie, va trebui să optezi ca salariul tău din ianuarie să fie plătit în contul Revolut. Pentru a te califica, salariul tău lunar trebuie să fie de cel puțin 1.000 de lei”, spun reprezentanții Revolut.

Pentru a putea participa la promoție, clienții Revolut trebuie să aibă un salariu lunar de cel puțin 1.000 de lei.

”Vom extrage câștigătorul la sfârșitul lunii ianuarie, pentru a putea începe anul 2021 cu stil. Dar, în cazul în care nu ai norocul să câștigi de data aceasta, să știi că urmează să mai oferim 16.000 de lei și în februarie și martie. Pentru a fi eligibil, trebuie doar să te asiguri că ți se plătește salariul în contul Revolut în aceste luni”, mai spun reprezentanții Revolut.

Citeste si:
Pierderile anuale ale Revolut s-au dublat în urma majorării costurilor
Pierderile anuale ale Revolut...
Sursa foto: Revolut
Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri