CEC Bank anunță un nou pas în procesul de transformare digitală prin lansarea creditului de nevoi personale 100% online. Creditul cu dobândă fixa este disponibil prin platforma CEC_IN, un magazinul virtual dezvoltat de CEC Bank.

”În ziua de azi, ne uităm la filme online, ne facem cumpărăturile online, putem să comandăm un taxi sau să ne rezervăm vacanța online. Și în zona serviciilor bancare, trebuie să oferim clienților o experiență digitală la fel de bună. După lansarea conturilor online, CEC Bank continuă procesul de transformare și modernizare, cu lansarea creditului de consum online. Vom continua eforturile de digitalizare și vom aduce mai multe produse și servicii bancare în zona digitală, inclusiv pe segmentul IMM-urilor. În același timp, credem în puterea unui model hibrid, în care canalul online vine în completarea rețelei de unități CEC Bank, cea mai mare din România”, a declarat Bogdan Neacșu, director general al CEC Bank.

Clienții pot accesa creditul de nevoi personale de până la 90.000 de lei în doar câteva minute, de pe calculator, telefon sau tabletă, fără drumuri la bancă, fluxul digital fiind dezvoltat cu tehnologia FintechOS și consultanța acordată de Deloitte.

Pentru acordarea creditului 100% online, CEC Bank folosește tehnologii precum recunoașterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme și recunoaștere facială, precum și un modul automat de analiză și decizie.

Creditul de nevoi personale online se acordă pe baza unui flux simplificat care durează doar câteva minute: clientul selectează suma dorită, oferă informații despre situația financiară și statutul profesional și își introduce datele de identificare, verificarea și confirmarea informațiilor introduse realizându-se printr-un apel video. Verificarea eligibilității, inclusiv interogarea veniturilor la ANAF și a istoricului de creditare, se realizează automat, iar acordurile din partea clientului sunt semnate electronic. În cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc și este semnat tot electronic.

După semnarea contractului, suma este virată în contul curent de la CEC Bank. Clienților noi, banca le oferă în mod gratuit, pe toată durata creditului, pachetul de cont curent „Bun venit” astfel încât creditul poate fi obținut printr-un parcurs 100% online, fără niciun drum la bancă.

Pachetul ”Bun Venit” include un cont curent în lei - în care se va vira contravaloarea creditului, un card de debit VISA în lei (transmis la adresa de corespondenta indicata pe fluxul de aplicare) și acces la Mobile Banking.

CEC Bank oferă creditul de nevoi personale 100% online de până la 90.000 de lei, pe o perioadă de maxim 5 ani, cu dobândă fixă de 10,40% pe an (fără condiții de încasarea venitului prin CEC Bank). În cazul unui credit de 45.000 de lei, pe 5 ani, rata lunară se ridică la 985 de lei, iar DAE este de 11,9%.

Sursa foto: BalkansCat_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri