Raiffeisen Bank lanseaza pentru clientii sai noul flux, 100% online, pentru obtinerea unui credit de nevoi personale, Flexicredit. Timpul de aplicare, procesare si obtinere a creditului este de aproximativ 10 minute. “Flexicredit Online” reprezinta inca un pas important pe care il face Raiffeisen Bank pentru a rasplati loialitatea clientilor sai care prefera servicii digitalizate. Astfel, Raiffeisen Bank devine a 4-a din Romania care ofera un credit 100%, alaturi de ING Bank, Libra Internet Bank si TBI Bank.

“Toti clientii nostri care detin un cont curent in lei au acces la acest produs de creditare online, oricand si de oriunde, cu o reducere de dobanda de 0,7% din pretul standard", precizeaza Catalin Munteanu, director executiv, Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Din noiembrie 2016 si pana acum, clientii Raiffeisen Bank puteau obtine online preaprobarea creditului de nevoi personale, insa documentatia de credit trebuia semnata intr-o agentie, impreuna cu un reprezentant al bancii. Acum, semnarea intregii documentatii contractuale se realizeaza utilizand semnatura electronica calificata, emisa cu titlu gratuit de catre banca pentru acest scop, iar banii sunt virati automat in contul curent al solicitantului de credit. Implementarea semnaturii electronice calificate a facut posibil acest flux de creditare complet online, fara nicio interactiune cu un reprezentant al bancii.

Semnatura electronica calificata este o semnatura utilizata in mediul digital, care inlocuieste semnatura pe hartie. Aceasta este emisa de un furnizor de servicii specializate, furnizor care indeplineste conditiile prevazute de Regulamentul (UE) nr. 910/2014 (eIDAS) privind identificarea electronica si serviciile de incredere pentru tranzactiile electronice.

Clientii eligibili pentru Flexicredit Online sunt cei care obtin venituri din salarii si/sau pensii, iar pasii sunt:

Retail jobs
  • se autentifica pe www.raiffeisen.ro, - completeaza informatiile despre creditul dorit (suma, perioada, tip dobanda) si informatiile personale;
  • aleg oferta de creditare dorita; - isi aleg contul lor de la Raiffeisen Bank, unde se va transfera suma aferenta creditului;
  • semneaza intreaga documentatie aferenta creditului cu semnatura electronica calificata, iar banii sunt virati in contul indicat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri