Libra Internet Bank anunță o premieră pentru bankingul românesc: integrarea în aplicația de mobile banking a unei funcționalități de investiții pe bursă, ce va permite clienților persoane fizice să își deschidă cont de tranzacționare la Tradeville și să investească în acțiuni locale și internaționale de pe telefonul mobil.

Clienții vor putea transfera bani din contul Libra în contul de tranzacționare de la Tradeville și vor putea tranzacționa din același ecran al aplicației bancare.

"Prin noua opțiune, cei care vor să facă investiții pe bursele interne sau internaționale vor găsi în aplicația noastră de mobil o secțiune dedicată, care le va facilita deschiderea și operarea unui cont de tranzacționare pe platforma partenerului nostru, Tradeville", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiții New Century Holdings. Specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor, Libra Bank a încheiat de asemenea mai multe parteneriate cu Fintech-uri globale de renume, cum ar fi Revolut, Monese, TransferWise (redenumit în Wise) sau Payesera.

"Banking și investiții bursiere mobile, completarea e atât de firească în 2021. Tehnologia ne permite acum să accesăm servicii financiare integrate cu doar câteva click-uri din același ecran familiar de telefon. În parteneriatul anunțat astăzi, TradeVille aduce experiență de 25 de ani pe piață de capital și consecvență celui mai activ broker pentru clienții de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil și prietenos al finanțelor personale în România completat de onestitate și respect pentru client", a declarat Mihaela Biciu, Director General al TradeVille.

La TradeVille, deschiderea conturilor de tranzacționare se face 100% online, clienții putând investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoane mobile.

Sursa foto: Libra Internet Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri