Raiffeisen Bank va pune oferi companiilor, gratuit, posibilitatea de a semna electronic în relație cu banca mai multe documente, prin utilizarea certificatelor calificate emise de Namirial SPA Italy.

Astfel, clienții persoane juridice pot semnal digital, în condiții securizate documenția pentru procesul de actualizare a datelor companiei (pentru clienții eligibili), pachetele de cont curent, cardurile de debit, cererile pentru aplicațiile de Internet și Mobile Banking, contractele de finantare si alte documente acceptate de banca in format electronic.

Raiffeisen Bank pune la dispoziția clienților mai multe detalii legate de semnătura calificată pe pagina dedicată Semnătura Electronică.

De asemenea, clienții care dețin deja un certificat digital calificat sunt încurajați să utilizeze semnătura electronică calificată în relație cu banca.

În ultimii ani, Raiffeisen a intensificat procesul de simplificare și transformare digitală, dezvoltând o serie de soluții digitale de creditare, plăți online și cu dispozitive mobile care să răspundă nevoii clienților de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricând.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienți persoane fizice, 99.000 de IMM-uri și 5.750 de companii mari și medii. Peste 870.000 clienți digitali folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are 4.900 de angajați și o rețea de peste 333 de agenții în toată țara, aproximativ 720 de ATM-uri, 380 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 23.500 de POS-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri