Utilizatorii fintech-ului european ZEN.com își pot alimenta acum conturile folosind portofelele electronice Apple Pay, Google Pay, Trustly și iDeal, în care își pot înrola cardurile MasterCard emise de companie. Noile opțiuni sunt disponibile în toate cele 31 de țări în care compania este prezentă.

Compania își propune să integreze opțiuni de alimentare a contului atât prin intermediul unor soluții de plăți globale, cât și al unor soluții locale. Astfel, utilizatorii polonezi pot acum să își alimenteze contul ZEN.com, prin top-up, folosind BLIK, unul dintre cele mai populare sisteme de plăți mobile din Polonia.

Lucrăm la adăugarea mai multor opțiuni de alimentare a contului prin top-up, ceea ce le va permite utilizatorilor să aibă un mai mare control asupra propriilor finanțe - Michał Bogusławski, director comercial, ZEN.com

Fintech-ul european le oferă utilizatorilor posibilitatea să efectueze plăți atât în mediul online, cât și în magazinele fizice, cu un card Mastercard emis de companie.

În același timp, utilizatorii pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonamente lunare, în care sunt incluse beneficii precum:

Citeste si:
Revolut își lansează serviciul de travel booking.Ce facilități vor...
Revolut își lansează...
  • conturi curente în 35 de monede;
  • extinderea cu un an a garanției la achiziționarea de echipamente electronice;
  • cashback de până la 15% imediat după efectuarea unei plăți;
  • protecție a banilor și cumpărăturilor la achizițiile online, prin ZEN Care;
  • transfer de bani gratuit doar pe baza numărului de telefon, prin funcționalitatea ZEN Buddies.

Serviciile ZEN și cele două variante de abonament sunt disponibile printr-o aplicație mobilă și un website și pot fi testate gratuit timp de o lună de zile. Aplicația fintechului poate fi descărcată din Google Store, App Store și Huawei App Gallery.

ZEN.com este un fintech internațional, licențiat sub supravegherea Băncii Centrale a Lituaniei și autorizat de Autoritatea Bancară Europeană în 31 de țări din Spațiul Economic European. Compania oferă o suită de produse și servicii digitale, cum ar fi un card de cumpărături, un cont în multiple monede, o platformă de plăți online. Compania a fost fondată de autorul platformei de G2A.com și se dezvoltă printr-un parteneriat strategic cu Mastercard.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri