Up România și Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici operatori din industria restaurantelor, își extind parteneriatul pe care îl aveau pentru acceptarea tichetelor și cardurilor de masă și cardurile Up Cadou fiind deopotrivă acceptate în rețeaua de restaurante a Grupului: City Grill, Caru’ cu bere, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Buongiorno, City Cafe și Becker Bräu.

În plus, parteneriatul cu City Grill permite înrolarea cardurilor Up Dejun în aplicația Out4Food, unicul program de fidelizare cu serviciu de livrare, prin intermediul căreia pot primi anumite beneficii, precum puncte de fidelitate, reduceri și vouchere promoționale. De asemenea, cardul Up Dejun va putea fi folosit pentru comenzi în regim delivery, prin intermediul serviciului de delivery al City Grill.

Principalul nostru obiectiv în această perioadă este de a le oferi beneficiarilor noștri cât mai multe opțiuni pentru a comanda un prânz cald, atât fizic, cât și online, cu sistem delivery sau de pick-up. Pe de altă parte, ne dorim să fim un partener și o soluție pentru industria HoReCa, care face eforturi de revenire de la începutul pandemiei. Ne îndemnăm utilizatorii să-și comande prânzul la restaurant, să folosească mai mult plata cu cardul și să urmărească în permanență ofertele din aplicația Up Mobil.

Elena Pap, director general Up România și director regional pentru Grupul Up

Cardurile de beneficii extrasalariale sunt printre cele mai dorite soluții de motivare ale angajaților din România, iar angajatorii apreciază acest mod de recompensare pentru modul simplu și rapid prin care se face alimentarea cardurilor pe platforma de comenzi online, facilitățile logistice, cum ar fi o singură comandă a cardurilor la 4 ani, și avantajele financiare rezultate din lipsa taxelor patronale și salariale.

Grupul City Grill, în această perioadă se adaptează noilor condiții de piață. Încă de la începutul pandemiei, promisiunea unei mese calde în condiții de siguranță maximă stă la baza tuturor acțiunilor noastre. Indiferent că discutăm de delivery, take out sau dine-in, pentru noi este important să respectăm principiile după care lucrăm. De asemenea, digitalizarea și inovația sunt 2 piloni fără de care n-am fi putut să trecem peste această perioadă. Parteneriatul cu Up România aduce un beneficiu în plus clienților. Acum ei pot înrola cardul în aplicația Out4Food și totodată pot plăti online pe cele 2 platforme de delivery: City Grill Family & City Grill Delivery.

Ramona Popescu, Marketing Manager al Grupului City Grill

În prezent, angajatorii au posibilitatea acordării unei valori maxime de 20 de lei, corespunzătoare tichetului de masă pe suport de hârtie sau electronic, pentru fiecare zi lucrată, ceea ce permite angajaților din România achitarea unui prânz cald în timpul orelor de lucru, precum și accesul la un stil de viață sănătos.

Prezent în peste 30 de ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 26,6 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile.

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 18 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:

  • Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii - tichete pe suport de hârtie și carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanță, Up Cultură, tichete de creșă,
  • Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online,
  • Servicii dedicate comercianților,
  • Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială –tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță,
  • Soluții pentru achiziții dedicate companiilor mici și mijlocii – IMM – platforma Up Achiziții.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri