Din luna mai, o parte din departamentele de suport ale BRD - Groupe Société Générale și filiala BRD Finance au început procesul de relocare din spațiile Metav și Delfinului în clădirea City Offices din București, spațiile băncii cumulând o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați, se desfășoară pe două etaje și cuprinde 700 de posturi de lucru.

Prin acest proiect, deținut de Globalworth, banca a inaugurat primele spații de birouri în sistem flexioffice, sub conceptul de co-working, care să faciliteze colaborarea între diverse echipe și funcțiuni ale băncii.

Astfel, angajații instituției financiare relocați în clădirea City Offices vor avea la dispoziție o aplicație de rezervare a posturilor de lucru, a sălilor de ședințe și a locurilor de parcare, precum și diverse săli de reuniuni în proximitate și zone extinse de colaborare, permițând astfel desfășurarea activității sub toate aspectele - telemuncă, întâlniri de echipă, integrarea noilor colegi sau participarea în proiecte transversale.

“Pandemia a adus pentru activitatea imobiliară o accelerare a unor tendințe pre-existente - implementarea sistemului flexioffice și adaptarea spațiilor de lucru la metodele colaborative de muncă -, dar și unele aspecte noi, precum o atenție specială acordată sistemelor de ventilație, spațierea birourilor, crearea de fluxuri intrare-ieșire în spațiile comune. Proiectul a început în februarie 2020, chiar înainte de declanșarea pandemiei în Europa astfel că l-am adaptat la „noua normalitate”, prin implementarea unor noi reguli de organizare funcțională. Pe măsură ce se avansa, colegii din fiecare entitate relocată au avut posibilitatea de a-și particulariza spațiul, prin elemente cromatice și de design. ”, a declarat Mihai Selegean, director general adjunct juridic și administrativ BRD.

Pentru conceptul de co-working, a fost amenajată o zonă colaborativă denumită Atrium, cu o suprafață de aproximativ 520 mp, împărțită în două spații distincte: Dome, în care au fost amenajate prin intermediul unui mobilier insular, zone de discuții și săli de reuniuni pentru maximum 20 de participanți și Amfiteatru, sală amenajată cu gradene și scaune mobile, în care se pot organiza evenimente cu până la 100 de participanți.

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 569 de unități. Banca are emise pe piața românească 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 3.000 POS și aproape 1.400 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2021, de 63.2 miliarde lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri