Companiile afectate de pandemi a de COVID-19 din domeniile HoReCA - turism, alimentație publică și organizare de evenimente pot accesa granturi în sucursalele CEC Bank. Companiile din aceste domenii pot accesa sumele nerambursabile, reprezentând nu mai mult de 20% din suma cu care a scăzut cifra de afaceri anul trecut față de 2019, până la finalul lunii iunie a anului viitor.

Prin această schemă de ajutor de stat, companiile din domeniul HoReCa, a căror activitate a fost afectată de pandemia COVID-19, inclusiv prin măsuri administrative de limitare a activității, pot obține astfel de granturi (sume nerambursabile), iar termenul de plată al acestora este până la 30 iunie 2022.

”Încă din primele zile de pandemie, am știut cât de important este să fim alături de business-urile din sectorul HoReCa. CEC Bank are cea mai extinsă rețea teritorială și astfel putem acorda suport și consiliere de specialitate în orice zonă a României.”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte - director general al CEC Bank.

Pentru accesarea granturilor, solicitanții trebuie să se înregistreze și să depună cererea de finanțare în format electronic pe site-ul granturi.imm.gov.ro, alegând inclusiv banca parteneră.

CEC Bank este una dintre cele 6 bănci partenere în implementarea acestui program.

Retail jobs

Cei interesați de accesarea acestei scheme de sprijin pot obține consiliere și informații detaliate privind criteriile de eligibilitate și tipul de cheltuieli finanțate prin cele 48 de birouri de consiliere IMM și Fonduri Europene existente în sucursalele județene ale băncii și în cele din București.

CEC Bank are în prezent o rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 41,25 miliarde lei, la sfârșitul lui 2020. CEC Bank este o bancă universală pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri