S-a lansat BankSpot, prima platformă din România care intermediază relația client-bancă în ceea ce privește procesul de creditare. Cu ajutorul platformei, clienții pot încărca dosarele de credit online printr-un formular și astfel economisesc timp, evitând drumurile către sediile băncilor și așteptarea răspunsurilor pentru credite.

Rolul platformei Bankspot este ade a simplifica procesul de schimb de informații dintre client și bănci, adresându-se persoanelor fizice care doresc să acceseze rapid o formă de credit brokerilor care își doresc să vină în întâmpinarea creditorilor și băncile care doresc să eficientizeze procesul de creditare și de gestiune a lead-urilor.

Platforma oferă servicii clienților persoane fizice, dar și băncilor sau brokerilor. Astfel, băncile au acces la mai multe lead-uri, clienții pot solicita ofertele mai multor bănci printr-o singură aplicare, iar brokerii se pot adresa simultan mai multor instituții bancare.

Datorită validării în piață a prototipului Bankspot, compania a demarat deja procedurile pentru atragerea de noi investiții pentru dezvoltarea platformei, pentru diversificarea sistemelor care să eficientizeze interogările standard, a pachetelor de creditare și pentru derularea parteneriatelor cu majoritatea băncilor importante din România.

În curând, Bankspot va extinde serviciile și pentru persoanele juridice și va fi disponibil ca aplicație pentru telefoanele mobile.

„Am creat Bankspot din dorința de a simplifica procesele de creditare între clienți și bănci, de a economisi timp utilizatorilor și de a reduce la minim formalitățile. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și ne bucurăm să aducem plus valoare sistemului bancar prin digitalizarea și furnizarea dosarelor de creditare pentru ca procesul de obținere a unui credit să devină mult mai simplu și mai rapid”, a spus Bogdan Iliescu, Fondator Bankspot.

Tipurile de credite care pot fi accesate prin intermediul Bankspot sunt creditele de nevoi personale cu sau fără garanție imobiliară sau refinanțările pentru creditele de nevoi personale cu sau fără garanție imobiliară.

Avantajele utilizarii platformei Bankspot sunt obținerea de oferte pentru creditele solicitate de la toate băncile partenere simplu și rapid, cu 0 costuri, eficientizarea procesului de decizie și compararea ofertelor băncilor pentru o alegere informată.

Sursa foto: BankSpot

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri