BCR extinde sistemul de programări în sucursale, ca urmare a rezultatelor peste așteptări înregistrate în primul an de funcționare. Astfel, programările online vor putea fi făcute pe tot orarul de operare al sucursalelor bancare, acestea fiind disponibile pe site-ul băncii.

Introdus la sfârșitul lui octombrie 2020, noul sistemul de programări a urmărit respectarea regulilor de protecție sanitară în contextul pandemiei. Prin acest nou mod de funcționare la nivelul întregii rețele teritoriale, clienții au acces în sucursalele BCR exclusiv în baza unei programări.

Dacă până acum programările erau disponibile doar între orele 13-16, acum acestea pot fi făcute pe toată durata funcționării sucursalei în care clienții au nevoie de o operațiune, potrivit mențiunilor făcute de reprezentanții BCR pentru wall-street.ro.

În ultimul an, clienții BCR au efectuat aproape aproape 5 milioane de programări, atât prin telefon, cât și online, pentru realizarea unor operațiuni fizice în sucursale, cu o medie zilnică de aproximativ 20.000 solicitări. În paralel cu aceste volume, BCR a înregistrat o nouă creștere semnificativă a indexului de satisfacție în rândul clienților.

Programările online se efectuează pe site-ul băncii, unde clientul trebuie să selecteze tipul operațiunii dorite, sucursala BCR la care vrea să ajungă, intervalul orar disponibil, apoi să completeze datele personale și cele de contact, iar rezervarea va ajunge automat în mailul său, precum și în cel al consilierului bancar, dublată de o confirmare prin SMS.

Există, în continuare, și posibilitatea programării telefonice. Fiecare agenție beneficiază de un număr de telefon dedicat, unde clienții pot suna pentru o astfel de rezervare. Numerele de telefon sunt afișate la fiecare sucursală, pe pagina de web a băncii și la Contact Center BCR. Nu este necesară o programare pentru operațiunile efectuate la bancomate (ATM-uri) și mașinile multifuncționale (MFM sau APT-uri), care oferă disponibilitaea unei game largi de operațiuni, de la schimb valutar, alimentări de conturi, până la transferuri, plăți de facturi sau achitarea ratelor.

Citeste si:
Au fost înregistrate peste 10.000 de programări online la...
Peste 10.000 de programări...

În ultimii doi ani, BCR și-a extins accelerat serviciile și produsele care pot fi accesate, atât în mediul online, cât și telefonic. Prin George, platforma de mobile & internet banking, clienții au posibilitatea, încă de anul trecut, să își gestioneze complet relația cu banca 100% online: vizualizare conturi, generare extrase, blocare și deblocare carduri, mărire limită de acces la cash prin card, plată facturi de furnizori, accesare & obținere credit de nevoi personale sau refinanțare credite de la alte bănci, carduri de credit și overdraft, asigurări și multe altele.

BCR asigură suport pentru clienții care nu sunt atât de familiarizați cu tehnologia, oferindu-le acces la o gamă extinsă de operațiuni accesibile prin telefon, în Contact Center, serviciu disponibil în fiecare zi.

Citeste si:
BRD își mărește profitul: Creditele acordate firmelor sunt...
BRD își mărește profitul:...

În prezent, telefonic, se pot efectua următoarele operațiuni: Verificare cont curent; Asistență de specialitate în utilizarea serviciilor de Internet și Mobile Banking; Asistență de urgență si suport utilizare pentru carduri; Preluare acord livrare carduri noi la domiciliu; Plată facturi (în limita unei singure facturi și a unei sume maxime de 300 de lei); Informaţii personalizate și generale despre produsele şi serviciile BCR; Transferuri bancare prin serviciul Alo24; Actualizare de date.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri