Cea de-a V-a ediție a Future Banking, evenimentul industriei bancare și fintech din România, a atras o participare foarte mare pe parcursul celor 2 zile. Conferința s-a desfășurat între 5 și 6 octombrie și a reunit 25 de experți din banking, fintech și marketing.

Future Banking a fost realizat într-un format hibrid, adaptat contextului actual, respectând toate măsurile de siguranță pentru toți cei prezenți. În jur de 50 de invitați au fost prezenți fizic la dezbaterile din cele 2 zile ale evenimentului, conformându-se tuturor prevederilor sanitare, în timp ce alți 360 de participanți s-au înregistrat pe platforma Future Banking pentru a urmări conferința în mediul online. Conferința de business a fost transmisă pe canalele de socializare, inclusiv în platforma IC Virtual Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

Future Banking Summit 2021 a oferit o experiență digitală apropiată de cea din offline pentru cei 360 de participanți înregistrați. Aceștia au putut face networking online, fiind înregistrate 599 de schimburi de cărți de vizită și 227 discuții în platforma virtuală. În plus, participanții au avut la dispoziție și o zonă interactivă unde au putut interacționa cu soluțiile digitale oferite de jucătorii bancari.

Această ediție a Future Banking Summit 2021 a înregistrat audiențe impresionante. Astfel, în cadrul Vimeo au fost contabilizate 49.322 de vizionări, dintre care circa 25.378 de vizionări unice și un număr total de impresii de 59.451.

Temele de dezbatere din acest an au reflectat tendințele momentului în industria bancară și a fintech-urilor și s-au referit la:

  • Cum să creezi valoare adăugată prin îmbunătățirea UX/CX;
  • Bancherul Viitorului: schimbarea modului de gândire, bazat pe aptitudini digitale;
  • Băncile digitale – care sunt pilonii transformării digitale în banking;
  • Provocările industriei: cum ajungi la cei slab bancazarizați?;
  • Viziunea parteneriatelor dintre bănci și fintech-uri;
  • Cum poate deveni open banking-ul o sursă de venit?

Invitați de renume au prezentat cele mai importante studii de caz legate de provocările transformărilor digitale din companiile lor, dar și modul în care fintech-urile au revoluționat industria financiară. Toate materialele despre conferință se regăsesc aici.

Dintre vorbitorii care au participat la această ediție a Future Banking Summit 2021 amintim pe: Mauro Delpiano (ING Tech), Ranjeet Kapur (Citibank), Mihaela Nistor (ING Bank Romania), Antoaneta Curteanu (UniCredit Bank), Mihaela Ciupală (Mastercard), Irina Nicoleta Scarlat (Bitpanda), Adrian Dinculescu (Namirial), Sabina Amaricăi (Qualinest), Cosmin Curticăpean (iFactor), Alexandra Manciulea (Filip&Company), Cristian Dascălu (Gapminder VC), Ciprian Nicolae (BCR), Ana Pochi (Mastercard), Vlad Stănilescu (Raiffeisen Bank), Kostas Fiakas (Inform Lykos), Camelia Ivan (Trans Sped), Andreea Mihnea (First Bank), Alex Cociu (Smart Fintech), Eugenia Dabu (ING Bank România), Mircea Căpățînă (SmartBill), Dan Masut (Ocean Credit IFN), Mădălina Uceanu (Career Advisor), Kaloyan Ratchev (Trending Topics).

Future Banking Summit este un eveniment organizat de wall-street.ro și futurebanking.ro și a fost susținut de: ING Bank România, CEC Bank, Mastercard, Raiffeisen Bank, FintechOS, BCR, Namirial, Inform Lykos, UniCredit Bank, Citibank, First Bank, SmartFintech, TBI Bank, Trans Sped, iFactor, Filip&Company și Sibs.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri